reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak się zmienia nasza waga

reklama
mi też stanęła waga w miejsu:-( 66,5 i ani grama od wczoraj buuuuu
tak dużo nigdy po porodzie nie ważyłam. coś czuję że nie pójdzie gładko...
hatorska a dużo tych słodyczy szamasz?
bo ja tylko 2 prince polo dziennie....

dziołuszki mam pytanie:

czym smarujecie brzuchole po porodzie??? aenye pytam po raz senty czy Ty już smarujesz tym eveline?? czy używacie czegoś cholernie drogiego dla mam karmiących bo ja w depresji wydam każdą kwotę byleby ujędrnić brzuchol i nie tylko

buziak

U mnie waga końcowa ciąży to +12...a po porodzie ubyło mi od razu 8!!! No to jeszcze 3,5 do zrzucenia,bo pól kg.straciłam przez tydzień.Nie jest źle,ważę 53,5:tak:
A po pierwszej ciąży (też +12) waga leciała jeszcze szybciej,po połogu nie było śladu zbędnych kg.Nie dietkuję,jem gotowane jak jadłam wcześniej i teraz mam ochotę na słodkie,mniam!!!

przepraszam, juz sie poprawiam ;-)

hatorska
, ten eveline w kazdym rossmannie spokojnie, 17,50 ;-)

morgaine,
nie mam jeszcze, nie mam na razie ochoty sie katowac, jak juz przestane sie wylegiwac i odpuszczac sobie wszystko co niemile to zaczne ;-) moze za 2-3 tyg, na razie rozpieszczam sie ;-)

baby, morgaine, oprocz tego eveline antycellulitowego, co ujedrnia tez brzuch, posladki i uda (takie jedno na wszystko) to mam krem regeneracyjny z musteli (dostalam)

Mustela poporodowy regeneracyjny żel do ciała 200m (1571577725) - Aukcje internetowe Allegro

i chcialam jeszcze dostac takie cos:

Mustela 9m intensywny krem na rozstępy ___MEGAHIT (1558324909) - Aukcje internetowe Allegro

jakies tanie na allegro i sobie chyba kupie ;-) chyba nie podrony, co? w aptece 2x tyle...

ja stosowalam oba po obu poprzednich ciazach i bylam bardzo zadowolona, ten poporodowy na pewno ujedrnia, a ten na rozstepy - ale to wlasnie serum - dziala bosko, juz po kilku stosowaniach rozstepy bledsze! ale dwa razy dziennie :-)

Przed porodem zważyłam się na lekarskiej wadze w szpitalu - pokazywała 70kg czyli +17,5:szok: W sobote jak wróciliśmy waga wskazywała 62,5 a dzisiaj 60,9 :-) tak że lecimy w dół:-):-):-)
Ale ja chce wrócić do przynajmniej wagi z przed ciąży 52,5 a najlepiej do mojej okragłej 50!!! tak więc jeszcze sporo zostało

aenye slonce moje kochane. czy eveline w czasie karmienia mozna??

pytam po raz ostatni, jak mi nie odpowie to do niej na priv napisze bo zlewa moje posty;-)

reklama
Do góry