reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak się zmienia nasza waga

jak ja lubie teraz odwiedzac ten watek:-D dzisiaj rano 1 kg mniej i juz 61... jupiiii, jeszcze tylko 4 kg....

reklama
...wk..wiacie mnie, nie wchodze tu wiecej :-D :-D :-D

u mnie nadal 10+ ;-) nienawidze was!

(wlasnie wrabawszy miche bitej smietany z biszkoptami i musem truskawkowym :-D a co mam sobie zalowac, meza mam, trojke dzieci mam, ciuchy juz kupilam wieksze i W DUPIE MAM TE DODATKOWE KILOGRAMY :-D doslownie :-D )

aenye dlatego tu nie zagladam i sie nie wypowiadam ;-) na wage nie wchodze, w ciuchy jako tako - gorzej wygladam, w lustro nie patrze i w chusteczke płacze ;-)

e no laski to ja nie bede juz uzewnetrzniac swojej radosci...sorry:(
i tak jestescie piekne, a ja brzydula musze sie odchudzac :-D buziak

morgaine a ciesz sie dziwczyno ciesz :-D ja tez bym sie cieszyla jakbym wiedziala ze schudlam ;-) ale tego nie wiem bo od porodu omijam wage z daleka ;-)

a ja glupia wage postawilam w lazience na widoku i codziennie sie katuje. i zadnych niespodzianek :-( no ale wpierdzielam az milo, slodkie glownie, chleb i ziemniaki. cud bylby, gdybym schudla od takiej diety.

ale serio mowiac, to owszem, widze w tylku cos i w ramionach tyz, no i faldka skory na bebzonie i wielkie cycki, ale wiecie co? czuje sie z tym i tak szczuplo :szok: wazac 66kg ;-) czuje sie dobrze i wierze, ze samo zejdzie ;-) kiedys :rofl:

asia
, wygladasz bosko! olac plusowe kg!!! a morgaine sie nie odchudza, jej same kg leca ;-) buziak, ciotka i zazdraszczam!

wiecie co coś w tym jest. ja tez sie dobrze czuje (chudne, ale jeszcze rozmiar wiecej jest, taka pulchniejsza jestem:-D ) no i co?;-p
w koncu wygladam jak kobieta!! :-D

ja w koncu mam troje dzieci i jedno dopiero miesiac temu uodzilam! jak ja mam wygladac?! jak kate moss po przyjeciu tony kokainy!?

ja w sumie tez rozmiar wiecej nosze, no czasem dwa, ale to zalezy od fasonu, jak cos jest mocno staliowane to wtedy moze wiecej musze w talii dolozyc, ale spodnie, gory wsio kupuje 38 :-) wczesniej 34 gora (no ale cyc jaki mam! bez porownania! piekny!!!) a spodnie 36 :-)

reklama
Ja już wchodze we wszystkie swoje ciuchy! Uff:) i mam 1kg mniej niż przed ciążą.

ja tak samo, mimo, ze mam jeszcze 3kg wiecej niz przed ciaza ;-) Ale waga systematycznie spada, a jem normalnie, bez diet, a wrecz przeciwnie, daje Malej probowac wszystko... ;-)

Do góry