reklama

Jak tam

reklama
11 dpo i biało na teście.. byłam pełna nadziei ale od wczoraj lekki dołek..
Ej mam podobnie w zeszłym miesiącu biochem ostatni test w dniu miesiączki która miała być w czwartek i dalej jej nie ma i chyba się nie zanosi jakby miała byc , a ja boje się doprosić myśli że się udało i jestem w ciąży . przede mną 1.5tyg czekania na wizytę u lekarza. Ale u cienie może za wcześnie na test próbowałaś może ultra czułych i mnie pokazały w 10dpo.

Załączniki

• IMG20260320170852.jpg
    IMG20260320170852.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 17
Ja też jestem po biochemie ☹️ podobno większość zachodzi po niej w kolejnym cyklu.. no chyba nie ja 🫣 tak robiłam dzisiaj ultra czuły..
@ mam zaplanowana na 27.03 ale 26 mam ginekologa i przed wizyta zrobię jeszcze test..

Ja też jestem po biochemie ☹️ podobno większość zachodzi po niej w kolejnym cyklu.. no chyba nie ja 🫣 tak robiłam dzisiaj ultra czuły..
@ mam zaplanowana na 27.03 ale 26 mam ginekologa i przed wizyta zrobię jeszcze test..
No ja właśnie tego teraz też się obawiam..i dlatego boje się dopuścić myśli że się udało... nie mam możliwości zrobirnia bety niestety.ale może tym razem...

Ja nawet nie myślę żeby robić betę..
czuję lekkie zrezygnowanie co jest słabe z mojej strony ale tak już mam, że szybko się zrażam i czuję tą cholerna niemoc.

reklama
Nie dziwię ci się bo każda strata każde rozczarowanie boli,ale zawsze trzeba mieć nadzieję. Długo się staracie
W styczniu ten biochem i po nim poczułam jeszcze bardziej, że chce mieć dziecko. No ale ogólnie zmiana stylu życia pod dziecko nastąpiła już trochę wcześniej czyli brak używek, suplementacja i podstawowe badania - ja i mąż. Ogólnie to całe 10lat bez zabezpieczenia bo wiedzieliśmy, że jak się trafi to będziemy szczęśliwi i przez 10lat nic zero, żadnej wpadki🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry