Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Proszę od tamtej niedzieli do czwartkuDawaj, ja lubię oglądać czyjeś testy![]()
Tu sama ,6. niestety nie mam możliwości zrobić bety mieszkam za granica i tu dopiero w 6tyg moge się zgłosić do lekarza przechodziłam to miesiąc temu.ale w weekend myślalam że już po wszystkim po cycki przestały bolec ale za to moje sutki sterczały pod warstwą ubrań było widać je po mimo że miałam stanik koszulkę i bluzke ahha a dziś rano jednak wstałam z bólem cyckowKreski piękne, 6 trochę jakby słabsza od 5 ale to tylko testy, nie ma co oceniać ciąży po nich. Tobie by na pewno się przydała betaz 48h przyrostem.
W tamtym miesiącu chciałam zrobić gdy jeden test ultra czuły mi wyszedł pozytywny a na drugi dzień negatywny pisałam do lekarza to kazał mi się zgłosić jak minie 6tydzien.u mnie nawet pierwszej USG jest w 12 tyg...A czemu nie możesz bety?
RozumiemW tamtym miesiącu chciałam zrobić gdy jeden test ultra czuły mi wyszedł pozytywny a na drugi dzień negatywny pisałam do lekarza to kazał mi się zgłosić jak minie 6tydzien.u mnie nawet pierwszej USG jest w 12 tyg...
Nie zostaję jak nix innego tylko czekaćRozumiemno tak za granicą to wszystko inaczej funkcjonuje.