Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurde .a diagnozowaliscie się?W styczniu ten biochem i po nim poczułam jeszcze bardziej, że chce mieć dziecko. No ale ogólnie zmiana stylu życia pod dziecko nastąpiła już trochę wcześniej czyli brak używek, suplementacja i podstawowe badania - ja i mąż. Ogólnie to całe 10lat bez zabezpieczenia bo wiedzieliśmy, że jak się trafi to będziemy szczęśliwy i przez 10lat nic zero![]()
Szczerze to od nowego roku .ale pierwszy cykl mnie podłamał że biochem....A jak u Was to wygląda?
Mój mąż 10 lat temu miał badania nasienia - ogólnie wyszło ok. Jeśli chodzi o mnie to wiem, że owulacje na pewno mam. No i to tyle. Jak w tym miesiącu serio się nie udało to mąż leci na seminogram, a ja proszę ginekologa o pomoc w diagnostyce.O kurde .a diagnozowaliscie się?
Będę trzymała za was kciuki abyś wkoncu zobaczyła te upragnione dwie krechy !!! pamiętaj nadzieja zawsze umiera ostatniaMój mąż 10 lat temu miał badania nasienia - ogólnie wyszło ok. Jeśli chodzi o mnie to wiem, że owulacje na pewno mam. No i to tyle. Jak w tym miesiącu serio się nie udało to mąż leci na seminogram, a ja proszę ginekologa o pomoc w diagnostyce.
A ja za Was oczywiścieBędę trzymała za was kciuki abyś wkoncu zobaczyła te upragnione dwie krechy !!! pamiętaj nadzieja zawsze umiera ostatnia
Te biochemy to mam ogólnie wrażenie, że to jakaś plagaSzczerze to od nowego roku .ale pierwszy cykl mnie podłamał że biochem....
Oby przetrwać do wizyty.bo jak wcześniej robiłam testy kreski mi się wydawały że nie ciemnieją .ostatni test zrobiłam w dniu okresu i teraz czekam jak na szpilkach.cos poczuje mokro lecę do łazienki masakraA ja za Was oczywiściegłowa do góry i przed siebie
![]()
Wcześniej tu wrzucałam ale wrzucie ci ostatni no chyba że chcesz wszystkie hahaWrzucaj testmoże owulka była później i dopiero się rozkręca? Jest jakiś cień?