Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas podobnieMy zaczelismy od bebiko. Dopiero po pol roku zaczęły się zaparcia i wtedy zmieniliśmy na hipp
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Boże...Dobre jest hipp ale może lepiej zacząć od czegoś tańszego bo kasy na to idzie sporo.
Polecam Smilk Max, polskie modyfikowane mleko bez olejów roślinnych.Mam pytanie w imieniu mojej siostry-jakie mleko modyfikowane polecacie? Oczywiście wiemy ze mleko matki jest najlepsze ale ona dokonała innego wyboru. Jej syn ma 3 mce, przez prawie 2 mce pił enfamil 0 lac bezlaktozowe ze względu na stwierdzona nietolerancje.W tym tygodniu powtórzyła badanie kalu i ciała redukujace są 0%, także chce zacząć dawać mu już zwykle mleko modyfikowane; pytanie tylko jakie.Tomus jest zdrowy a jedyny jego kłopot to nadmierna ilość gazów. Co macie sprawdzonego? Lekarz od niechcenia polecił bebiko albo bebilon.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
tez właśnie słyszałam o tym mleku co prawda ja dopiero na początki ciąży ale tez myśle o mm wiec się rozglądam , myśle jeszcze nad mlekiem kozim albo nad mlekiem kendamilPolecam Smilk Max, polskie modyfikowane mleko bez olejów roślinnych.
Mleko kozie mogę polecić, capri care. Koleżanka używała i kolega.tez właśnie słyszałam o tym mleku co prawda ja dopiero na początki ciąży ale tez myśle o mm wiec się rozglądam , myśle jeszcze nad mlekiem kozim albo nad mlekiem kendamil
właśnie się bardziej skłaniam w stronę koziego mlekaMleko kozie mogę polecić, capri care. Koleżanka używała i kolega.
Praktykowali przy swoich dzieciach. Wszystko było w porządku, lekarze nie zalecają. Ale to mi pediatra mowila, że nie zalecają, bo każdy lekarz ma swoje mleko "do reklamy" ona z kolei polecała bebilon, a my używaliśmy nan opti pro 1, teraz mamy 2.właśnie się bardziej skłaniam w stronę koziego mleka![]()
wiadomo tak samo z lekami , za te za które mają profity pewnie częściej zapisująPraktykowali przy swoich dzieciach. Wszystko było w porządku, lekarze nie zalecają. Ale to mi pediatra mowila, że nie zalecają, bo każdy lekarz ma swoje mleko "do reklamy" ona z kolei polecała bebilon, a my używaliśmy nan opti pro 1, teraz mamy 2.