Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja na 99,99% w ciazy nie jestem, ale jak zobaczylam ta kreske, ktora sie pojawila na tescie to mi serce zabilo mocniej... Ale pozniej kolejna sie nie pojawila i nadeszlo rozczarowanie, test niewazny...Miałam tak, że na teście nie wyszła mi żadna kreska ( ani testową ani kontrolna). Test ewidentnie wadliwy. Na drugi dzień inny test już pozytywny
A możesz pokazać zdjęcie? W przypadku wątpliwości najlepiej zrób jutro rano inny test.Hej dziewczyny . Robiłam dziś test ciążowy i wyszły mi dwie kreski na polu C czy jest to pozytywny wynik czy ten jest poprostu wadliwy . Może któraś z was tak miała ?
Jedna obok drugiej i jest jeszcze słaba na T którą widać tylko przy świetle .A możesz pokazać zdjęcie? W przypadku wątpliwości najlepiej zrób jutro rano inny test.
Tak wyszły dwie a jedna jest przy T ale bardzo bardzo jasna@Luiza 1999 Ale przecież na tym teście kreska jest przy C - czyli kontroli??? Test jest negatywny.