reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jestem już na świecie

reklama
hhmm no moge sie przyznac ze czasami ich myle i sie myle czy to Oskar czy Oliwier ale jak dwoch lezy kolo siebie to rozponaje bo Oskarek jest troszeczke jednak mniejszy od Oliwierka i widac ta roznice jak sie przyjze ale juz dogania brata i niedlugo bedzie ciazko ale maja jeden znak rozpoznawczy po ktorym poznajemy Oliwier ma na uchu malutka tak jak by blizne czy cos takiego.

Ale mamy super chłopaków :) Jonatan 8) Oskar 8) i Oliwier 8) są świetni. Gratulacje dla mamuś :) dla tatusiów też - w końcu też się przyczynili ;)

Cześć dziewczyny serdeczne gratulacje dla wszystkich mam, które mają już swoje maluszki po tej drugiej stronie brzuszka ;D ;D Ja ponoć mogłam smiało rodzić po 20 października ale jak do dziś nic się nie wykluło czekam już z niecierpliwością życzę powodzenia wszystkim dla których nadejdzie godzina zero ;D ;D

GRATULUJĘ!!!! ale się cieszę !!!! :) ;D mam nadzieję że szybciutko ochłoniesz i napiszesz i wkleisz zdjęcia maleństwa !! jeszcze raz GRATULUJĘ !!!!
miskula7qh.jpg

reklama
KLEMENTYNKO moje gratulacje- załapałś się na paź dziernik-a my na listopadowych czekamy na szczegóły.

Do góry