reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Dziewczyny przedstawiam Wam naszą sypialnię i pokoik naszej córci:) tak 2w1:)
pokoik1.jpg

kolyska1.jpg

komoda3.jpg

I jak?? może być??
Jeszcze brakuje nam uchwytów w komodzie ale to zostawiamy na jutro bo trzeba się wybrać do castoramy:)
No i koniecznie musze zamówić tą naklejkę na ścianę (nad komodą)

super to wyglada:-)a ten kocyk na przwijaku to takie specjalne okrycie na przewijak??

Dziewczyny przedstawiam Wam naszą sypialnię i pokoik naszej córci:) tak 2w1:)
pokoik1.jpg

kolyska1.jpg

komoda3.jpg

I jak?? może być??
Jeszcze brakuje nam uchwytów w komodzie ale to zostawiamy na jutro bo trzeba się wybrać do castoramy:)
No i koniecznie musze zamówić tą naklejkę na ścianę (nad komodą)

super pokoik :) cieplutkie kolorki a pytanko mam widzialam w kołysce kocyk i chce taki kupic na zime wrazie czego i zastanawiam sie nad gruboscia :) mozesz mi powiedziec czy jest taki typowo gruby czy cienki ? :p hehe

świetna komoda :tak: super pomysł! kto projektował? :-)

Sorki że dopiero teraz odpisuję, niestety musiałam zaopiekować się mężem który wrócił z wczorajszych wojaży:-D Więc tak, komode "projektowaliśmy" sobie sami, w zasadzie chciałam prostą bez zdobień itp. ponieważ chcę ją w późniejszym okresie przenieść do salonu i będzie komplet do stolika. Też robił go mąż i w tym samym kolorze jest:) Komoda kosztowała nas 400zł ale jest bardzo duża i pojemna a takiej nie kupilibyśmy nigdzie.

Co do kołyski to jest tylko na początek na pierwsze 4 mies. a później musimy kupić łóżeczko. Kołyski bym nie miała ale dostaliśmy od bratowej bo ich córeczka ma już 9 mies. i wogóle w niej nie spała (śpi do dziś z rodzicami)

Kocyki mam 2, to są właśnie te akrylowe, na zime super sprawa:) prócz kocyków mam jeszcze pościel do kołyski ale poszewki są ledwo wyprane i muszę je wyprasować:)

Kocyk na przewijaku to zwykły cienki kocyk:) przypuszczam że w praktyce go tam nie będzie:)

Ciesze się że pokoik się Wam podoba, kolorek 3 razy pomarańcz i 1 ściana biała:) Brakuje mi jeszcze tej naklejki na ścianie ale to szczegół.

reklama
Przyszło łożeczko:-):-)z materacykiem.Nie mogłam wytrzymać otworzyłam wielkie pudło ..a ile otwierania ..jezu..jak pozaklejane:-Di teraz czekac na męża az wróci i złoży....:sorry:a to dopiero 10 :00...sama bym złożyła ale nie dam rady..zresztą takiej przyjemności nie będę mu odbierać, bo już od wczoraj gada że sam złoży i mam nic nie ruszać:-)

Do góry