A
aga4444
Gość
daj znać co ci powie bo jestem bardzo ciekawaKolezanka teraz brala przez pol roku. Ale jak tak u was mowia, to juz wiem o co sie spytac jutro u gina.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daj znać co ci powie bo jestem bardzo ciekawaKolezanka teraz brala przez pol roku. Ale jak tak u was mowia, to juz wiem o co sie spytac jutro u gina.
Czy Wy macie juz ubrane posciele i ewentualnie baldachimy dla malenstw? Pytam, bo wlasnie koncze prasowac i zastanawiam sie czy wsadzic do szafy czy na lozeczko...Mam jeszcze 13dni do terminu...Zastanawiam sie czy nie ubrac dopiero po powrocie ze szpitala, sama juz nie wiem...
A w ogole to dostalam ta posciel od cioci z Mmo-tato i po praniu jak wyschla na wior to ja strasznie ciazko doprasowac! Zelazko na cala mocc, para tez, spryskiwacz i nadal nie jest taka jakbym chciala![]()
Czy Wy macie juz ubrane posciele i ewentualnie baldachimy dla malenstw? Pytam, bo wlasnie koncze prasowac i zastanawiam sie czy wsadzic do szafy czy na lozeczko...Mam jeszcze 13dni do terminu...Zastanawiam sie czy nie ubrac dopiero po powrocie ze szpitala, sama juz nie wiem...
A w ogole to dostalam ta posciel od cioci z Mmo-tato i po praniu jak wyschla na wior to ja strasznie ciazko doprasowac! Zelazko na cala mocc, para tez, spryskiwacz i nadal nie jest taka jakbym chciala![]()
Royanna - a jak tylko się uwiniesz to wklej fotkę z efektem końcowym
Moje wygląda tak:
Tak ja juz mam wszystko ubrane i gotowe. Nie moglam sie powstrzymacCzy Wy macie juz ubrane posciele i ewentualnie baldachimy dla malenstw? Pytam, bo wlasnie koncze prasowac i zastanawiam sie czy wsadzic do szafy czy na lozeczko...Mam jeszcze 13dni do terminu...Zastanawiam sie czy nie ubrac dopiero po powrocie ze szpitala, sama juz nie wiem...