henrietta5
Fanka BB :)
Cieszę się, że zgadzacie się ze mną![]()
nakarmiłam małego biszkopcikiem namoczonym w mleku - wiecie jak mu smakował- zjadł calutki i śpi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cieszę się, że zgadzacie się ze mną![]()
.dokładniePodziwiam was ;-) ja to jestem totalnie niedoświadczoną mamą i wolę sztywno trzymać się zasad.. robić tak jak piszą broszurki, tak jak mói lekarka.. w razie W wolę zrzucać winę na kogoś... wiem, ze po jabłuszku niby nic się dziecku nie stanie, ale jednak... mi lekarka powiedziała, ze Hania mimo iż jest drobna i przybiera niewiele, to i tak jest w normie i póki co nic nie podawać tylko mleko i butle na noc (ale to dla wygody zeby nie wstawać co 2 h) wszystko w swoim czasie i powiedziała, że jest jaknajbardziej za żeby pierwsze smaki po łyżeczce wprowadzać po 4 miesiacu a od 6 miesiacu wstawić jakiś stały słoiczek, chyba że nie będzie prawidłowo przybierać to wtedy będziemy się zastanawiać... Mnie np mama strasznie roztyła... a też byłam chudzinką... ja tego błędu z dzieckiem nie popełnię...
i mam sie calkiem niezle 

choc im to wcale nie potrzebne jeszcze. A i nie mówimy tutaj o przesadnej higienie ze ma byc wszystko wysterylizowane i wogole jak najdalej od zarazkow bo tak sie nie da zarazki sa wszedzie nie naleze do jakis maniaczek chce zeby dziecko normalnie sie rozwijalo i jak wszystkie dzieci obrudzily sie przy zabawie i wogole. chodi tu o żywienie i te małe nierozwiniete jeszcze dobrze zoladki