agusia04
Czerwcowa mama'08
Ja przy Kacprze zjadłam pomidory jak miał chyba 4 miesiące. Jakoś się zapomniałam i Kacper dostał brzydkiej wysypki na skórze prawie takie strupy miał. Brzuszek nie ucierpiał ale ta okropna wysypka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

niby się najdała, odbiło się jej kilka razy, przysnęła, no to siup do łóżeczka, mija 5 minut i ryk, cyc, kupka,odbijanie, cyc, przysypia, do łóżeczka, kilka minut kwękania i ryk
potem pospała do 7 i zabwa zaczęła się od nowa
koło 12 usnęła, ale dalej ją gazy męczą bo przez sen się pręży :-( nie jadłam nic co by mogło u niej gazy wywoływać i to ewidentnie łapczywe jedzenie... już nie wiem co mam na to poradzić... płakać mi się chce jak ona tak się męczy :-(
Juz niedługo...zresztą przy trójce dzieci to się nie da o tym zapomniećmój mały też często się krztusi wtedy szybko przekładam go na brzuszek i poklepuję po pleckach...
. A Maję kochasz tak samo i ona Ciebie również. Najważniejsze, żeby Maja przybierala na wadze i zdrowo rosła.Joaś widzę że ci brakuje rozmowy o zupkach kupkach itd skoro podczytujesz ten wątek.Juz niedługo...zresztą przy trójce dzieci to się nie da o tym zapomnieć
za szybko chce zjeść :-) łakomczuszek jeden ;-)
wtedy ja w ryk taki ból, że hej
zła na małego i cały świat, że sama z tym wszystkim,
M ma ospę więc nawet nie polula a ja nie kimnę, dziś od 10 rano do 16 to samo ale byłam już tak zmęczona że wylądowaliśmy oboje z małym w lóżku i nawet nie wiem kiedy uznęliśmy, Teraz tez zasnął po wielkiej batalii od 20.