Joanna to takie angielskie mleko SMA white (dla glodnych bobasow
)
niedllugo sie wybieramy do polski i zastanawiam sie wlasnie jaki odpowiednik w polsce bedzie dobry..jak bylismy 2tyg to zabieralam mleko a na 6tyg to nie wiem ile bym musiala go zabrac
)niedllugo sie wybieramy do polski i zastanawiam sie wlasnie jaki odpowiednik w polsce bedzie dobry..jak bylismy 2tyg to zabieralam mleko a na 6tyg to nie wiem ile bym musiala go zabrac

no i teraz ma plamki na buźce (takie czerwone lekko rozlane i pod kątem widać taką dookoła tych plamek błyszczącą się skórę), które nie znikaja już od 4 dni :-( no może kilka znikło, a reszta jak była tak jest... i zastanawiam się co mogło wywołać tą wysypkę. Kontaktowe to nie są, bo od dawna piorę w jednym proszku, kosmetyków nie zmienialiśmy, jedynie rodzaj nasączanych chusteczek do pupy... a z jedzonka z nowości dostała ugotowaną przeze mnie zupkę z kaszką manną (średni ziemnia, pół marchewki i 2 malutkie różyczki kalafiora
dzisiaj krostek juz prawie nie ma, więc znów spróbuje jej ugotowac zupkę i zobaczymy... teraz już będę ostrozniejsza i będę dłużej obserwować (dzisiaj to tydzień po podaniu zupki z manną i kalafiorem i 5 dni po bananie...)