reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersia/butelka, dieta mam:)

niekoniecznie ja karmie piersią ale Oliwka noce przesypia najwcześniej budzi sie o 5 a już coraz cześciej o 7,także nie martwcie sie może i wy niedługo sobie pośpicie
a ja mam nadzieję ze mój sen sie nie skończy wraz z wychodzeniem ząbków

reklama
Jak często karmicie piersią? Mój Macius je co 2 godziny, wydaje mi sie ze to troche za często. Może sie nie najada?

Dziś Miki po raz pierwszy wypił odciągnięte mleczko z niekapka. Bardzo ładnie mu to poszło! Przynajmniej spokojnie pójdę do pracy, nie bojąc sie, że moje słoneczko nie będzie jadło mleczka.

Fusik, może spórbuj z niekapka?! Miki jeszcze 2 tygodnie temu nie wiedział co do butelka, smoczek, ale zawzięłam się i codziennie odciagałam mu mleczko i podawałam jak był głodny. Udało się. Może i Tobie sie uda?

reklama
Do góry