Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Siarę już masz od 16tc. To jest złoty pokarm dla noworodka. Złote krople. Nic Ci nie musi wyciekać. Każda ciąża inna. Po prostu dostawiaj dziecko po porodzie. I pamiętaj - każde dziecko spada z wagi urodzeniowej, tak ma być.Hej dziewczyny,
Mam takie pytanie, czy któraś z Was pierwsze dziecko karmiła piersią a drugie już nie, bo nie było pokarmu?
Jestem w 35 tc i tak patrzę po moich piersiach że nic z nich nie będzie [emoji45] w poprzedniej ciąży już miałam siare w 25tc.
Ja też się martwiłam bo do końca ciąży nie wycisnelam ani kropelki, do tego poród tydzień przed czasem CC, a tu zaraz jak mnie przewiezli na salę pojawiło się mleko, i już karmimy się 6 miesięcy![]()
Nie martw się na zapasHej dziewczyny,
Mam takie pytanie, czy któraś z Was pierwsze dziecko karmiła piersią a drugie już nie, bo nie było pokarmu?
Jestem w 35 tc i tak patrzę po moich piersiach że nic z nich nie będziew poprzedniej ciąży już miałam siare w 25tc.
Ja nie miałam w ogóle przed porodem tzn nic tam mi nie leciało. Syn za 3 tyg kończy rok, ciągle tylko kp.Hej dziewczyny,
Jestem w 35 tc i tak patrzę po moich piersiach że nic z nich nie będzie [emoji45] w poprzedniej ciąży już miałam siare w 25tc.