Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam dokładnie to samo - gdyby nie mieszanka to Mała zapłakałaby się z głodu! I ja na to wpadłam po paru dniach niestety - co przeszłam to moje. Współczuję. Teraz mam laktację rozhulaną na dobre, ale mieszanki też czasem trochę dodaję, jak młoda ma fazę na butelkę a nie cyca akurat.
Ja ogólnie herbaty czarnej chyba ok roku nie piłam, a ostatnio mam ochotę na taką z cytryną. Chyba muszę spróbować.
przytulać sie lubia ile ci teraz mala przesypia w nocy jak dostaje butle na wieczor?spi dluzej?
moj dalej je co 2h:/ no oszalec mozna!co za dziecko!i je z jednego cyca tylko, z drugiego nie chce a jak wmusze to mi uleje. wiec racej sie najada wiec czemu co 2h chce cyca?masakra
e-lona, kotleta ja juz dawno zaczełam wcinać, położna kazała tylko z "pierwszej patelni" brać no i z panierkami nie przesadzać;DO coli też ostatnio myślałam. Dziś już nie wytrzymałam i zjadłam 2 gryzy kotleta. Chyba tak po troszku będę różnych rzeczy podjadać.
Byłam dziś u pediatry, sama z pampersem... podejrzewa nietolerancję laktozy... wiecie co to znaczy...
Wieczorami mam karmic sztucznym i obserwowac...
Idę zaraz z Artkiem tym razem- prywatnie... zobaczymy. 3majcie kciuki.