Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

mimo iz dawałam równiez herbatki to nie mógł zrobic kupki...skończyło sie na czopkach i masazu brzuszka i odbytu ale co sie bidulek wycierpiał to jego... teraz w sumie je moje ściągane mleko, ale połozna doradziła bebilon w razie czego i juz go mi mąż kupił...
no ale moje nie jet zle mamy juz niezle kupki i mysle ze maly zaakceptowal mleczko. zjada od 60 do 120 pytalam swojego pediatry dlaczego czasami starcza mu 60 a czasami musze latac i dorabiac powiedzial mi ze to jest tak jak z nami czasami jemy mniej a czasami wiecej i jesli maly przybiera na wadze to mam sie nie lamac jesli czasami zje tyko 60ml.Przestrzegl mnie tylko przed zbyt czestym podawaniem mieszanki tzn obojetnie jaka mieszanka odstep musi byc min 3 godz jesli np. po 2 godz jest juz glodny to mam go oszukac czyms do picia. Troche mnie to zdziwilo wiec zapytalam dlaczego nie mozna dziecku podawac mleka kiedy jest glodne wiec mi powiedzial ze mieszanka jest bardziej gesta i zbyt czete podawanie moze doprowadzic do strasznego zatwardzenia i nawet do skretu kiszek.