Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja czytalam w necie ze ok 2 miesiaca jest kryzys laktacyjny i dlatego piersi mniej produkuja mleczka.Dzieciatko ma wieksze zapotrzebowanie a one nie nadanzaja produkowac.Pij te cherbatki latacyjne i duzo płynow a po kilku dniach wszystko wroci do normy.Ja tak mialam kilka dni temu i myslalam ze to dlatego ze moje dziecię nie pije w dzien i piersi sie zasuszają.Ale 3 dni pozniej mialam nagly nawal mleka ze musialam odciagac.Nie martw nie meganne przystawiaj poprostu czesciej malego do piersi i duzo plynow pij a wszystko wroci do stanu poprzedniego.Aha i pij przynajmiej jedno karmi dzienniedziewczyny... wydaje mi się że mam coraz mniej mleka..... jak sciągałam jednorazowo co dwie godziny po 260ml z cyckow tak teraz jak po 4 jest ok 200 to jest super..... po dwóch godz jest mleka ok 100 .... dziubek mi się nie najada i sie drze, więc próbuje jak moge z tymi cyckami ale jak nie idzie to dokarmiam go mleczkiem bebilon 1ha.......
co zrobic zeby miec wiecej pokarmu..... staram sie go przystawiac, choc on z cyca jesc nie chce bo sie krztusi mlekiem, odciagam czesto - co jakies 2 godziny, pije herbatke na laktacje i nic...boje się ze mi pokarm zaniknie całkiem albo bedzie go tak mało że bede musiała na stałe przejsc na modyfikowane...
poradzcie cos....