• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kaszak?

Mamaona

Fanka BB :)
Witam. Wiem że muszę zapytać ginekologa, ale póki co pytam tutaj. Zrobił mi się guzek ok1cm na wardze sromowej większej, bardzo twardy (przy ucisku trochę boli i czuję że jest głęboko w skórze) wpłynęła z niego biała gęsta treść, potem trochę przezroczystej, jest dość mocno czerwony. Czy to kaszak? Czy zniknie bez interwencji?

reklama
Rozwiązanie
Witam. Wiem że muszę zapytać ginekologa, ale póki co pytam tutaj. Zrobił mi się guzek ok1cm na wardze sromowej większej, bardzo twardy (przy ucisku trochę boli i czuję że jest głęboko w skórze) wpłynęła z niego biała gęsta treść, potem trochę przezroczystej, jest dość mocno czerwony. Czy to kaszak? Czy zniknie bez interwencji?

Zniknie. To moze byc zapalenie mieszka wlosowego.

Zniknie. To moze byc zapalenie mieszka wlosowego.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry