Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Osobiście odczułam, jak mocno mogą się na nas odbijać takie sytuacje i nie zdziwi mnie, jeśli rzeczywiście masz taką blokadę. Sama miałam i walczyłam z nią kilka lat, w tym ponad rok z nowym partnerem. Chociaż u mnie obyło się bez ciąży w tamtym czasie, to w wieku 21 lat, przez komplikacje zdrowotne, dowiedziałam się, że albo zacznę się szybko starać o dziecko, albo mogę nigdy żadnego nie mieć. Pamiętam, że powiedziałam o tym zaryczana ówczesnemu partnerowi, a ten - nawet na mnie nie patrząc - rzucił tylko: "Najwyżej sobie adoptujesz". Wychodziłam z tego 4 lata.Ja osobiście byłam gotowa i pewna że chce mieć dziecko w wieku 21 lat ale poznałam mojego partnera i na początku naszego związku zaszłam w ciąże ale musiałam ja usunąć (mój partner nie był na to gotowy i jeszcze studiował, powiedzmy że mnie do tego psychicznie zmusił) po tej sytuacji mam małe wątpliwości i nie wiem czy dlatego że nadal jestem z nim razem czy porostu po tym wszystkim nie chce mieć dzieci i mam mętlik w głowie.