Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest. Ja bym robiła 11/12 dni po stosunku. Ja zawsze robiłam 16/17/21 dni po stosunku. Ale dziewczyny na forum robią wcześniej i wyniki są wiarygodne. Moja koleżanka zrobiła 12 dni po stosunku i wynik tez był wiarygodnyDziewczyny czy jest sens robić betę przed terminem miesiączki ?
Dziewczyny czy jest sens robić betę przed terminem miesiączki ?
Ilość dni po stosunku tak średnio ma się do pozytywnego testu. Wystarczy, że plemniki przeżyją w drogach rodnych 5 dni. To 11 dni po stosunku będzie dopiero 6dpo. Czyli wtedy dopiero może dochodzic do implantacji. A wcale nie musi bo jest na to czas do 12 dpo. Lepiej odnosić się do dnia owulacji i to takiej potwierdzonej monitoringiem. Najwcześniej test może wyjść tak jak napisała @olka11135 8 dpo. Test wiarygodny jest 14 dpo. Ale przy cyklach niemonitorowanych może się ta owulacja przesunąć.Jest. Ja bym robiła 11/12 dni po stosunku. Ja zawsze robiłam 16/17/21 dni po stosunku. Ale dziewczyny na forum robią wcześniej i wyniki są wiarygodne. Moja koleżanka zrobiła 12 dni po stosunku i wynik tez był wiarygodny