reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Beta niskie przyrosty

reklama
No i właśnie o to mi chodziło od początku - że 1000 to nie musi być minimalna wartość, przy której coś widać. Nie napisałam nigdzie, że przy becie 300 widać pęcherzyk
No ale to chyba wszyscy wiedzą, ze to nie jest tak, że przy 999 nie widac, a przy 1000 nagle bum jest obraz. Natomiast tutaj rozchodzi sie o o domniemany obraz przy becie 260 czy coś koło tego. I to becie zbadanej PO USG. Ty mialas wyższą, która do czasu USG jeszcze wzrosla. Dlatego u Ciebie mogł być prawidłowy obraz.

No ale to chyba wszyscy wiedzą, ze to nie jest tak, że przy 999 nie widac, a przy 1000 nagle bum jest obraz. Natomiast tutaj rozchodzi sie o o domniemany obraz przy becie 260 czy coś koło tego. I to becie zbadanej PO USG. Ty mialas wyższą, która do czasu USG jeszcze wzrosla. Dlatego u Ciebie mogł być prawidłowy obraz.
No ja nigdzie nie mówiłam, że przy becie 300 widać - myślę, że już się rozumiemy wszyscy

reklama
Do góry