Paula. sz
Fanka BB :)
Akurat beta moze rosnąć nawet 500-700% .Przecież po jednym dniu nie była na pewno 2k... Proszę was dziewczyny![]()
A przy becie 300 nie widać pęcherzyka .
Jak chcesz pisać takie teorie to poczytaj trochę na ten temat.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Akurat beta moze rosnąć nawet 500-700% .Przecież po jednym dniu nie była na pewno 2k... Proszę was dziewczyny![]()
Piszę jak było, każdy rozważy sam czy to prawdopodobne, że beta w 24h urosła o 700% xdAkurat beta moze rosnąć nawet 500-700% .
A przy becie 300 nie widać pęcherzyka .
Jak chcesz pisać takie teorie to poczytaj trochę na ten temat.
Wystarczy 100% i już masz prawdopodobne, że na USG będzie obraz.Piszę jak było, każdy rozważy sam czy to prawdopodobne, że beta w 24h urosła o 700% xd
No i właśnie o to mi chodziło od początku - że 1000 to nie musi być minimalna wartość, przy której coś widać. Nie napisałam nigdzie, że przy becie 300 widać pęcherzykWystarczy 100% i już masz prawdopodobne, że na USG będzie obraz.
No ale to chyba wszyscy wiedzą, ze to nie jest tak, że przy 999 nie widac, a przy 1000 nagle bum jest obraz. Natomiast tutaj rozchodzi sie o o domniemany obraz przy becie 260 czy coś koło tego. I to becie zbadanej PO USG. Ty mialas wyższą, która do czasu USG jeszcze wzrosla. Dlatego u Ciebie mogł być prawidłowy obraz.No i właśnie o to mi chodziło od początku - że 1000 to nie musi być minimalna wartość, przy której coś widać. Nie napisałam nigdzie, że przy becie 300 widać pęcherzyk
No ja nigdzie nie mówiłam, że przy becie 300 widać - myślę, że już się rozumiemy wszyscyNo ale to chyba wszyscy wiedzą, ze to nie jest tak, że przy 999 nie widac, a przy 1000 nagle bum jest obraz. Natomiast tutaj rozchodzi sie o o domniemany obraz przy becie 260 czy coś koło tego. I to becie zbadanej PO USG. Ty mialas wyższą, która do czasu USG jeszcze wzrosla. Dlatego u Ciebie mogł być prawidłowy obraz.
Przecież po jednym dniu nie była na pewno 2k... Proszę was dziewczyny![]()
W 24h? To nieźleU mnie rekordowy przyrost to 2700% więc sory![]()
Też tak myślałam, ale miałam USG w obecnej ciąży przy becie dzień wcześniej 367 i był widoczny pęcherzyk 2mm.