reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Żuczek no tamten bobasek miał infekce a potem jego mama i siedzieli w tyg 2 tygodnie

reklama
moja mała zaraziła się ode jakimiś bakteriami przy porodzie i przez 5dni dostawała antybiotyk 2xdziennie przez wenflon, całe szczęście wystarczyły te 5dni... a ja dalej biore jakiś antybiotyk na to paskudztwo - musze dość długo bo niewiele jest takich które można brać przy karmieniu piersia...
takze Zuczku wyrazy wspolczucia..

tydzień po porodzie waże 64kg czyli 9 mniej jak przed... zostaje 7kg do zgubienia

kosmi, zuczek - dobrze ze juz ok z dzieciaczkami :)

zuczek - gratuluje powrotu do wagi :)
kosmi - powodezenia w staranaich kilogramkowych :)

a mi po porodzie zostalo 3 kg do zrzucenia - ale jestem pewna ze wszystko mam w  cycuchach :) takie pelne i mleczne - juz nie wyrabiam ...

No dziewczyny to superowo!!!!

Ja zgubiłam na razie tylko 8 kg, pozostaje 12 do zgubienia. Eh....

Ale już waże mniej od Michala, hi,hi!!!!

a ja waze 8 kg mniej niz przed ciaza i teraz wszystkie spodnie na mnie wisza:) musze sobie kupic nowe,ale jakos mi sie nie chce lazic po sklepach

reklama
No a mi pozostało tylko 9 kilosków do zgubienia. Uważam, ze to nie źle na 2 tyg po porodzie. 11 juz poszło da da .....

JAk Michu pójdzie do pracy to nie bede miała czasu zjesc to pójdzie raz, dwa:) Trzeba będzie zmienic rozkład dnia.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry