reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka :)

U mnie waga już jest taka jak przed ciążą:) Gdyby nie kreseczka na brzuchu to chyba nikt by mi nie uwierzył, że dwa tygodnie temu rodziłam :)
Teraz czeka mnie akcja "futrowanie" ;)

Pozdrówka

reklama
Nono, Zuczku, nie za dobrze Ci z tym wszystkim? Leciutki, szybki porod? Po 2 tygodniach waga sprzed ciazy? Szok :) Nic tylko sie cieszyc i gratulowac :)

a+t+? wiesz, chyba bym wolała mieć dłuższy poród... Przez dwa tygodnie męczyli mojego synusia :( Codziennie antybiotyk 2 razy dziennie do wenflonu, raz dziennie przez godzinę kroplówka, dodatkowe badania, nakłucia... Okropność. Cudem uniknęliśmy wenflonu na główce. Od pobierania krwi ma na dłoniach wstrętne siniole i wygląda jakby był siny. Nacierpiało się biedactwo... Sama też straciłam dużo nerwów przez ten pobyt w szpitalu.
Naprawdę wolałabym sama pocierpieć dłużej byleby Michałek nie musiał tego wszystkiego przechodzić.
No ale stało się. W sumie trza patrzeć na dobre strony tego wszystkiego. Więc cieszę się, że ze mnie jest laska jak sprzed ciąży ;)

Buziaki

Żuczek u mnie na sali była dzidzia z wnflonem w główce
bardzo było mi jej szkoda
a nawet nie wiedziałam po co jej to wsadzili w tą malutką główkę

reklama
a+t+? Misio miał infekcję. Teraz staramy się dowiedzieć gdzie ją podłapał. Podobno ode mnie... Zobaczymy...
Ewach6, ano okropnie to wygląda. Misio miał na rączkach, a potem na nóżce. Przez ten wenflon wstrzykiwano mu antybiotyki... Co 3 dni się zmienia miejsce nakłucia, a nie zawsze da radę w rączkę czy nóżkę. I zostaje główka :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry