Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja mam już 9 na +. I 23 tydzień. Chyba sporo mi się przytyje w tej ciąży. No ale mam nadzieję że jakoś uda się to zgubić. Na razie się nie przejmuje, lekarz na mnie nie krzyczy więc jest ok. Chociaż początkowo to mnie te kilogramy dobijały
ja Wam tego zazdroszczę.. bo pewnie zacznę nagle tyć.. i sie mi zrobią rozstępy giganty.. pruboje jakos nadrabiacc i jem 5 razy dziennie .. w mniejszych porcjach..bo za duzo nie umiem.. w ogole po tej glodówce to wcale bym nie musiała jeść.. ;|
wszystko dosłownie.. ;D
głównie przez tamto zajadam sie teraz owocami.. zeby uzupełnić braki witamin i w ogóle..no i w czwartek mocz ide oddac na badanie . wiec chcialabym miec dobre wyniki..
Po długiej nieobecności i mi w końcu przybyło 3kg od początku :-) no i w końcu mam brzuszek :-)...choć wszyscy myslą,że to 3-4miesiąc ALE W KONCU JEST :-)