Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja jestem na etapie robienia zaproszeń. Wymyśliłam sobie, ze sama coś zrobię więc przeglądam immikimi za fajnym pomysłem;-)
Zanalazłm już odpowiedni tekst![]()

u nas nie ma zwyczaju Mszy Roczkowej
Normalnie mam już dość na samą myśl ze znów mam stać i gotowac a potem obsługiwać prawie 30 osób

A że zawsze robimy u moich rodziców to trzeba jeszcze wsio zawiesc, do tego stoły zawozić itp. W hugo roboty i zero przyjemnosci, nie wspominając o sprzataniu i myciu garów na bierzaco
i porzadki na koniec, wiec teraz chcemy w kawiarni kawa ciasto tort (swoje) a od nich jakies przekaski i przystawki
Ale wszytsko zależy od tego ile soebie zawołaja, w ten weekend chcemy pojezdzic i sprawdzic;-)
u mnie tez jak u Dorki szalu nie bedzie niestety.pewnie bedzie mama i Wiesiu no i moze Wojtek jesli nie bedzie w pracy...
ja ze wzgledow finansowych tez nie poszaleje i chce kupic miarke na sciane
Miarka wzrostu motyw Kubuś Puchatek (728499558) - Aukcje internetowe Allegro
Mamie powiem zeby moze sanki kupila jakies.Rowerek chcialam kupic ale bez sensu jak dla mnie rowerek kupowac w pazdzierniku...przeciez po sniegu jezdzic nie bedzie.najwyzej rowerek na Wielkanoc dostanie
no i to narazie tyle ;-)
aaaaa myslalam jeszcze o torcie z pampersow bo tez mi sie podobal![]()
hehehe no tez prawdaja to juz na snieg nie licze w tym kraju:-(
ale nie mow hop;-)
Będzie tor, zabawa i kupa śmiechu. Na pewno będą talerzyki z Kubusiem Puchatkiem i czapeczki i konfetti i piosenki dla dzieci. Jednym słowem super imprezka
Tylko jeszcze nie mam pomysłu na prezent dla tego mojego szkraba.