reklama

Kłucie brzucha 15 tydzień.

reklama
Rozwiązanie
Jedynym bólem, jaki jest niepokojący, jest szarpiacy, mocny ból, taki nie do zniesienia. Reszta jest normalna, fizjologiczna, związana z rozciąganiem macicy. Także spokojnie :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Może macica rośnie.
Lekarze z tego co wiem to klociami się nie przejmują .
Pamiętam że miałam tak dwa razy w ciąży złapalo mnie raz po wizycie i raz na samym początku chodzic nie moglam tak kulo:p lekarz zbadał wszytsko dokładnie szyjka itp i wszytsko było ok
Mówił że oni się klociami nie przejmuja;)
No ale jak się martwisz to możesz zawsze sprawdzić:)

Mnie dość często kłuje, to zazwyczaj poprzedza wyskoczenie większego brzucha. Lekarz prowadzący mówi że to nic groźnego ale jak co mogę brać sobie magnez. I tyle. Warto żebyś ty u swojego się tak samo upewniła czy to wszystko ok :) ale raczej tak :)

reklama
Mnie kłuje non stop,pulsujący klujacy ból szczególnie po lewej stronie. Byłam z tym i na izbie przyjęć i u swojego lekarza. Po zbadaniu nie stwierdzili nic niebezpiecznego. Wydaje mi się,że te klujace bóle są mniej niebezpieczne niż te menstruacyjne,ale mogę się mylić :-) standardowo kazali brać nospe i magnes. Także nie martwilabym się na twoim miejscu,obecnie jestem w połowie 18tyg.a takie klucia odczuwam przynajmniej od 15/16tyg. :-)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry