reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Majka -za taka cene to naprawd swietny zakup...zdaj pozniej relacje jak sie Oliwce w niej jezdzi ;-)

a my na basenie nie bylismy juz dwa tygodnie z powodu Paque...tutaj maja w szkole z tego powodu 2 tygodnie wolnego , uwierzycie :szok: wiec dopiero w ta sobote pojdziemy kolejny raz:tak:

reklama
No w końcu i ja zdecydowałam sie kupiłć spacerówkę :-)) nie jestem do końce pewna czy będę zadowolona bo wazy 9,5 kg :baffled: ale przynajmniej ma wszystko to co potrzebowałam a i cena do zniesienia. Jutro powinnam ją już mieć w domku !!!
SPACERÓWKA BABY DREAMS RIDER + SUPERPROMOCJA !!!! (188454622) - Aukcje internetowe Allegro
a po weekendzie z córcią sam na sam mąż pognał do sklepu i kupił krzesełko do karmienia, bo gdy próbował podać dziecku obiadek to miseczka była pusta ale i on i Ola i mój fotel był cały w zupce :-)
krzesełko sprawdza się rewelacyjnie !!! KRZESEŁKO BABY DREAMS PEPE + SUPERPROMOCJA !!!!!! (188455505) - Aukcje internetowe Allegro

Marlena- fajne sprzeciory..wozeczek mi sie naprawde podoba :tak:

a ja jeszcze zamieszczam obiecana fotke naszej parasolki do naszej parasolki :-D

Dziewczymy sprzęd dojechał i jest REWELACYJNY !!! i sama nie wiem czy fajniejszy jest wózeczek :-) czy krzesełko :-D Ola nie chce wysiąść ani z jednego ani z drugiego :laugh2:

Ewa , Fabala jak sie sprawdzaja wóziorki z Baby dreams???

teraz wypuscili active i bardzo mi się podoba tyle ze nie wiem za bardzo czym się różni od trawel co ma Ewa:confused: bo w opisach to samo jest:baffled: tylko 2kg lżejszy active

Baby Design, wózek dziecięcy, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia, artykuły dziecięce, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia, wózek dziecięcy, artykuły dziecięce

i podoba mi się ten z kolorkiem zielonym, cena tez nie wygórowana i ma wszystko czego od wózeczka wymagam:-)co sadzicie??

jeszcze z BD podoba mi się mini co ma Fabala ale składa się jak spacerówka a waży o 2 kg mniej niż active i cholerka mam dylemat:baffled: musze obejrzec a żywca i wtedy zdecyduję:tak:

reklama
Mada, tez wzielabym ten z zielonym. :tak: Gdybym sie zdecydowala. Ja ciagle w takim zawieszeniu: kupowac? nie kupowac? Chyba zostaniemy przy tej co byla w komplecie z glebokim wozkiem...

Do góry