reklama

Kosmetyki

Czesc Kotek! No wiec ja musze sprowadzic te kosmetyki z takiego polskiego sklepu w Nowym Yorku, bo choc w Stanach jest wiele polskich sklepow to tylko ten i jeszcze jeden z NY prowadza sprzedaz wysylkowa:-( . Przeplace za to jak cholara za przeproszeniem ale nie mam innego wyjscia.
Co do mydelka to nie polecam w kostce bo duzo mam pisalo ze robi sie osad w pachwinkach itd i ciezko wyplukac.
Chusteczki ja tez kupie, zreszta juz troche ich mam. ja tylko napisalam super podstawowa wersje bo tak naprawde to kupie wiecej:-D . Kupie tez krem na odpazenia z tej seri i krem na kazda pogode i ten duzy krem do wszystkiego bo bedzie na buzke! :-D

reklama
A Nivea ma krem na odpażenia, bo nawet nie wiem? Ja na odparzenia to kupie raczej sudokrem bo wszystkie mamy go polecaja, i jeszcze mam sasiadke pielegniarkę i ona kiedyś mojej siostry synkowi przynosiła jakąś fajną maść więc muszę się do niej uśmiechnąć ;-).
A krem na każdą pogodę co to takiego bo tez nie słyszałam.

Ceny faktycznie mają niezłe, przykładowo tutaj tanio wychodzi oliwka, bo za 1000 ml tylko 10 czy 11 euro, a na te inne rzeczy jeszcze nie patrzałam. Ale w weekend mam zamiar wybrac się na porzadne zakupy kosmetków. Dobrze że Dorotka rozpoczęła ten temat, to juz wiem co mam kupić. Może jeszcze dziewczyny coś doradzą.

Izka ale mnie to zakrecilo:-D
naprawde kup tego Dreft (chyba tak sie pisze) slicznie pachnie i jest najlepszy ale tez drogi. Poza tym jest tu all for baby i jeszcze chyba dwa, tansze ale nie pachna tak ladnie i nie maja tej samej opini.

No wlasnie ide do sklepu wiec jeszcze szybciutko wskoczylam na forum zeby zobaczyc co polecasz ;-) wiedzialam, ze na Ciebie moge liczyc :-)

nie ma sprawy;-) Wiesz z tego co ja widzialam w kazdym sklepie ten plyn ma inna cene. Walmart ma najtaniej za jakies 8 z groszami kupisz a wszedzie indziej 10 albo wiecej dolarow za najmniejsza butelke.

reklama
a jeszcze chcialam napisac ze ta seria dla dzieci firmy AA tez jest podobno super! Tyle ze bezzapachowa ale jak dziecko ma jakiekolwiek uczulenia to podobno super! jak moje nivea sie nie sprawdzi czego oczywiscie sobie nie zycze bo kocham ta serie:-D to kupie AA.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry