reklama
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
taki wlasnie krem mam i o ile wiem dla takich malenstw najwyzszy filtr to wlasnie 30. tutaj tez kremy tak maja 
E
efilo
Gość
taki wlasnie krem mam i o ile wiem dla takich malenstw najwyzszy filtr to wlasnie 30. tutaj tez kremy tak maja![]()
Ten od mojej koleżanki ma filtr 50.
Firmy Mustela (tej samej której kilka z nas stosuje krem na brzusio). TUTAJ można poczytać coś na jego temat
Tak jak napisałyście dla noworodków nadają się jedynie te kremy które mają filtry MINERALNE.
Wydaje mi się że warto je stosować, bo wystawienie dziecka na działanie promieni słonecznych jest nieuniknione chyba że trzymalibyśmy dziecko w piwnicy ;-) I przecież nie chodzi tu o kładzenie noworodka na leżaczku na plaży.
jolka111
Dziewczyny naprawdę trzeba uważać ze słońcem.
Mnie jak byłam mała mama zostawiła w łóżeczku w cieniu i jak wróciła to miałam dosłownie poparzoną twarz
I niestety ciągnie się to za mną do teraz, ciągle mam problemy ze skórą twarzy, a jak w zimie wychodzę na mróz to na twarzy robią mi się sine plamy.
Także nie warto ryzykować
Mnie jak byłam mała mama zostawiła w łóżeczku w cieniu i jak wróciła to miałam dosłownie poparzoną twarz
I niestety ciągnie się to za mną do teraz, ciągle mam problemy ze skórą twarzy, a jak w zimie wychodzę na mróz to na twarzy robią mi się sine plamy.
Także nie warto ryzykować

asylan
oooooooo wlasnie Mustela tez ma przeciez dobre kosmetyki dla niemowlat - juz zdazylam zapomniec. nigdy sie nie wczuwalam w ich oferte bo deczko za droga zeby regularnie stosowac. czyli 50 jest najwyzszy dla dzieci! no i mozna a nawet trzeba stosowac!
reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Sorki, Efilo, wcięłam ci się w temat w wątku Szafa malucha. Tam właśnie napisałam o tej mustelli. Teraz dopiero patrzę tutaj, a ty byłaś pierwsza z tym odkryciem ;-) .