Hej dziewczyny juz nie pamietam kiedy ostatni raz tu pisałam bo zaglądam od czasu co czasu
Dla przypomnienia mama prawie 3 latniej Antosi
no wieć antosia chodzi jeszce w jesiennych bucikach bo od 2 tyg nie moge sie zdecydować jakie kozaczki wybrac już dostaje szału im wiecej przy tym siedze tym bardziej głupieję, bartek nie ma wg mnie nic ciekawego w rozmiarze antosi czyli 26, ecco cholernie drogie sa tańsze na allegro ale to znowu jakis tam model ktory wcale nie jest modelem zimowy a jako taki jest sprzedawany ze nózki dzieciakom marzną itd, no i jeszce chwala sobie firme elephanten no i ś ajende sliczne ale maja tylko do rozm 25 i co ja mam zrobic? patrzylam tak na allegro innych firm ale maja niewyprofilowana wkładkę, no i tak żle i tak nie dobrze...
jakie macie buciki na zimę? jakie polecacie? podzielcie sie dziewczyny doswiadczeniem
aaa no i od jutra sezon urodzinowy naszych grudniowych maluchów? jakies pomysły na prezenty? u nas zastanawiamy sie nad przenośnym dvd
jakie macie buciki na zimę? jakie polecacie? podzielcie sie dziewczyny doswiadczeniem
aaa no i od jutra sezon urodzinowy naszych grudniowych maluchów? jakies pomysły na prezenty? u nas zastanawiamy sie nad przenośnym dvd