olka11135
Fanka BB :)
Autorka jest 3 dni po spodziewanej miesiączce. Raczej na czekanie na implantację już za późno.
A co ma do tego spodziewana miesiączka?
U mnie ciąże wykrywane nawet 20 dni po spodziewanej miesiączce, ale 10dpo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Autorka jest 3 dni po spodziewanej miesiączce. Raczej na czekanie na implantację już za późno.
To zależy kiedy była owulacjaAutorka jest 3 dni po spodziewanej miesiączce. Raczej na czekanie na implantację już za późno.
Tak , przesunęła się i miałam w 21 dcTo zależy kiedy była owulacjabo np. mogła się sporo przesunąć
ok to jest Twoje zdanie. Moim zdaniem test wypalał niską betę po czasie i tyle.Nie wiem jaki miała test, ale jeśli był to np 25 miu, to może w czasie testowania w moczu było tylko stężenie 10/15 miu i po prostu po czasie lekko się wybarwił. Nie wiem, w ciąży jednak tak jak mówię była, więc jak na moje coś tam wyłapał.
Dlaczego nie wyrzucają?A czemu nie wyrzucacie testów do kosza? Ja po zrobieniu, otrzymaniu wyniku, wyrzucam. Co jakiś czas pojawiają się wątkiem podobne do tego i dziwi mnie po co trzymać zużyty test.
akurat ja po prostu go odłożyłam, miałam po niego wrócić ale spieszyłam się do pracy i wyleciało mi z głowyDlaczego nie wyrzucają?
Bo mają nadzieję że się jednak coś pojawi .
A potem jest dylemat
Czy ciążowa,czy reakcja jakaś.
To normalne że ma nadzieję że się coś pojawi .
Ja mogę zostawić na tydzień i nigdy żadna kreska się nie pojawiła,przy biochemie coś wyszło,ale krew potwierdziła że beta dodatnia .