reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Ulka no to musicie uwazacja tez sie boje o moja mloda bo mamy bardzo strome schody az strach pomyslec jakby weszla na gore co by bylo jakby sie zachwiala albo pomyslala o powrocie:no:jeszcze bramki nie mam ale to kwestia dni:tak:

nasza jeszcze nie tupta boi sie ale stoi pewnie :tak:
a drzwi od wc otwarte:-D:-D:-Dsama radosc noralnie gdyby mogla bieglaby raczkujac :-D:-D

reklama
A nasz stasiulino juz jakis czas umie schodzic, odwraca sie i najpierw nogi spuszcza a potem reszte, zeby nie wyryc glowa :tak:;-) trpche trwalo, ale w koncu zakumal o co chodzi;-)

A nasz stasiulino juz jakis czas umie schodzic, odwraca sie i najpierw nogi spuszcza a potem reszte, zeby nie wyryc glowa :tak:;-) trpche trwalo, ale w koncu zakumal o co chodzi;-)
Moj Mały umie zejść z łóżka sam. Też najpierw zawraca, potem spuszcza nogi i bęc na podłogę :laugh2: A teraz już śmiga po mieszkaniu. Chodzi już naprawdę często:tak:

Moj tez ladnie schodzi z lozka, odwraca sie i spuszcza nozki, ale on tak na lozku szaleje, ze czasem mu miejsca zbraknie i zleci... he he
Odkurzacza przez jakis czas sie bał i ryczał strasznie jak tylko go widział, a teraz jak go włącze to sie smieje i biega za rurą... Łazienka - jego królestwo, wrzucanie rzeczy do wanny, otwieranie i zagladanie do muszli, zabawa koszem na brudy, wagą łazienkową i rozwijanie papieru toaletowego... W kuchni od razu do korków od gazu albo szafek, w duzym pokoju od razu do balkonu, szafek albo suszarki i koszyka w klamerkami... Normalnie oczy w koło głowy i jeszcze nie starcza na niego...

A co do schodów to mojej kolezanki roczna córeczka spadła niedawno z pietra. Na szczescie nic sie nie stało powazniejszego, tylko posiniaczona była cała.

Chyba się nie wyrobiłas z porządkami:cool2::rofl2:

Dla niewtajemniczonych. Magda obiecała pokazać mi coś, ze az mi oko zbieleje o ile się wyrobi z porządkami;-) Tylko już nie wiem czy chciała pokazac Stasia czy szystość w domku;-):rofl2:

No i mój w końcu nabył jakąś nową umiejętność. Jego łóżeczko jest przystawione tym krótkim bokiem do naszego łóżka i tam ma otwarty ten bok. I od wczoraj jak wstaje z drzemki sam wyłazi z łózeczka na nasze łóżko,schodzi z łóżka i przychodzi uśmiechnięty do nas:-D:-D:-D:-D

Dorotka słodkie sa takie całuski

reklama
A moj od wczoraj chodzi coraz odwazniej po całym mieszkaniu, tylko na progach siada, potem wstaje i dalej, a jak juz nie moze to dopiero raczkuje bo tak mu szybciej hehe :-)

Do góry