dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
OLIWKA jeszcze nie opanowala wchodzenie i schodzenie z lozka czy kanapy :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mój od dawna opanował schodzenie z łóżekSzybciej niż Laura a od wczoraj opanował wchodzenie na nie
Ale bez problemu mogę go zostawić samego na łóżku jak ide np do kuchni czy WC
![]()

moze za malo razy spadla z niej;-)moj stwierdzil chyba ze schodzenie mniej boli;-)OLIWKA jeszcze nie opanowala wchodzenie i schodzenie z lozka czy kanapy :-(
No to sobie wykrakalam Oliwka przedchwila opanowala Wchodzenie na fotel i strasznie jej sie to spodobalo Moglaby tak w kolkomoj tez opanowal wreszcie schodzenie z lozka, a wejsc na nie umial duzo szybciej .potam skakal na leb na szyje :/
Tylko gorzej ze schodzenie Bo leci na glowke :-(Teraz strach ja bedzie zistawic na chwile sama w pokoju

no to ja sie jeszcze pochwale.troche jeszcze menelowato ale od paru dni wyglada to tak
aha monitory obrocciebo nie umiem tego obrocic
YouTube- IMG 0488
No to i ja zapisuję oficjalnie Lenkę do tych samodzielnie chodzących!!!!
![]()
U mnie Oliwka nie chodzi :-(
I juz trace nadzieje ze kiedykolwiek zacznie Nuaczyla sie przez ten szpital na raczki raczki Tam ja staralam aby chodzila za raczki ale bardzo malo chodzila bo nie chciala :-(
Ktpre jeszcze dzieciaczki nie chodza???????????
Dorota - Szymek nie chodzi... nawet nie potrafi sam ustać... próbuje się puszczać, ale nie specjalnie mu to jeszcze wychodzi..chodzi troszkę za rączki, ale też nie dużo.
Dorotka nakłada kółka na taki kijek (piramidka)
Dzis rano obudzilam sie ,a moj Maly zlazl sam z lozki. Spal ze mna, ale od sciany, wiec musial jakos przebrnac przeze mnie i zlesc na podlaoge. Bylam w szoku!!!!![]()
a on kucnął tam gdzie stał i reszta kupy poszła na podłoge

OLIWKA jeszcze nie opanowala wchodzenie i schodzenie z lozka czy kanapy :-(
MARUDA