reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
Mój od dawna opanował schodzenie z łóżek:tak::tak: Szybciej niż Laura a od wczoraj opanował wchodzenie na nie:-D:-D Ale bez problemu mogę go zostawić samego na łóżku jak ide np do kuchni czy WC:tak::tak:

Ja tez tak mogłam, bo ładnie schodzi juz od jakiegos czasu, a teraz juz staje sobie na lozku i skacze... oczywiscie najlepiej jak ja wyjde z pokoju... A ja tylko czekam az spadnie :eek::eek::szok::szok:

Dorota to sie cieszyc powinnas :-)

moj tez opanowal wreszcie schodzenie z lozka, a wejsc na nie umial duzo szybciej .potam skakal na leb na szyje :/
No to sobie wykrakalam Oliwka przedchwila opanowala Wchodzenie na fotel i strasznie jej sie to spodobalo Moglaby tak w kolko :tak:Tylko gorzej ze schodzenie Bo leci na glowke :-(Teraz strach ja bedzie zistawic na chwile sama w pokoju:cool2:
Aha i dzis zaczela wkladac te kuleczka (piramidka ):tak:

no to ja sie jeszcze pochwale.troche jeszcze menelowato ale od paru dni wyglada to tak:rofl2:
aha monitory obroccie:-pbo nie umiem tego obrocic:zawstydzona/y:
YouTube- IMG 0488

BOMBA!
Jakby się minisia rozmyśliła, to wiesz, gdzie uderzać ;-)

No to i ja zapisuję oficjalnie Lenkę do tych samodzielnie chodzących!!!!
:tak:

WIELKIE gratulacje!

U mnie Oliwka nie chodzi :-(
I juz trace nadzieje ze kiedykolwiek zacznie Nuaczyla sie przez ten szpital na raczki raczki Tam ja staralam aby chodzila za raczki ale bardzo malo chodzila bo nie chciala :-(
Ktpre jeszcze dzieciaczki nie chodza???????????

Nie marudź Dorotka, bo cię palnę!
U nas na razie przy meblach, próbuje się puszczać jak stoi, ale zaraz się przewraca.
O wchodzeniu na coś nie ma mowy.
Ja tam się cieszę, że zaczęła raczkować.

Dorota - Szymek nie chodzi... nawet nie potrafi sam ustać... próbuje się puszczać, ale nie specjalnie mu to jeszcze wychodzi..chodzi troszkę za rączki, ale też nie dużo.

Ania! A jak w końcu te badania, bo zgubiłam wątek! ????!!!!!

Dorotka nakłada kółka na taki kijek (piramidka)

Brawo! Brawo!
U mnie brak zainteresowania większego!

Dzis rano obudzilam sie ,a moj Maly zlazl sam z lozki. Spal ze mna, ale od sciany, wiec musial jakos przebrnac przeze mnie i zlesc na podlaoge. Bylam w szoku!!!!:szok:

No nieźle!

a on kucnął tam gdzie stał i reszta kupy poszła na podłoge
:-D:-D:-D

OLIWKA jeszcze nie opanowala wchodzenie i schodzenie z lozka czy kanapy :-(

:wściekła/y:MARUDA:-p

reklama
Moja Wera tez stoi bardzo ładnie nawet tanczy dupskiem i klaska jak sama stoi ale zeby pojsc to nie, tylko 2-3 kroki i leci na dupsko hehe ale mysle ze juz niedlugo :)

Do góry