reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Dorotko Oliwia dużo przeszła - musi przyzwyczaić się do domowego ciepełka i poczuć się bezpiecznie i pewnie.
Napewno lada chwila zacznie znów chodzić.
Życzę dużo cierpliwości.

reklama
Czekamy na pierwsze uśmiechy, raczkowanie, kroczki i słowa z niecierpliwością.
Jak już są to jesteśmy najszczęśliwsze.
To takie piękne momenty.

No nic pozostalo mi czekac hihih MALENA a jak Izuni idzie chodzenie na 2???????

Przejdzie czasem sama od mebla do mebla, albo od mamy do Taty.
A tak to za rączkę lub z asekuracją, bo tak to się jeszcze boi.
A jak nie ma ochoty to od razu klap na pupę i nie ma szans nakłonić :-)
Grunt, że pierwsze koty za płoty!

No wlasnie ja nie jestem juz taka pewna czy Oliwka podrepcze sama na nowy rok Ona taka leniwa MALENKO super U nas jest teraz wlasnie tylko klap na pupcie i za nic nie ruszy an dwoch GRATKI DLA IZUNI

reklama
Do góry