reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Mariczka piszczy na golasa w łazience na przewijaku przed kąpielą! Nie wiem z czego ona tam się tak cieszy..

Jutro basen - juz ma taką frajdę z niego i zaczęła tak samo machać nogami w wanience - cała mokra jestem co wieczór...

reklama
Bartek jak widzi że szykujemy go do kąpielli to cieszy się całą buzią i sam próbuje ściągnąć z siebie bluzkę:-D Bardzo lubi kąpiel:tak:
Musimy też poszukać jakiejś pływalni przyjaznej dzieciom:tak:

Gratuluje Maluchom nowych postępów :tak::-)

Zauważyłam dziś, że Młoda nauczyła się udawać.. :tak:
Potrafi śmiać się i płakać jednocześnie :tak::-) - Zdolniacha :-D.

No to kolejne postępy widzę:-)Fajowo:-)Miki też odkrył girki,a dziś chwycił się za lewą stopę przy rannej toalecie,zrobił zeza i powiedział:BUUUUUUU i fik na boczek,kurka,już to przewijanko nie idzie tak łatwo,tyłkiem kręci i zeskakuje dosłownie z pieluszki...a od 2 tyg.zrezygnowaliśmy z przewijaka,bo nie dosc,ze za krotki,to jeszcze ten mały Tygrysek fika juz,ze ho ho A ubranka,to wklada sobie do buzi i sa takie mokre,ze bleeee,a weź mu zabierz,to sie burzy:wściekła/y::szok::-D:rofl2:
Ja też się zastanawiam czy nie zdjąć już przewijaka, bo młody tak fika ... mostki takie, że ho ho .. jakby na zawodach był.
A jak zmieniam pieluszkę to ma najlepiej bo wierzga nogami i cieszy się, że na golasa.
A jak już wkłądam pieluszkę to tak tyłkiem wierci, że musze się natrudzić aby znów założyć.

Szymek też tak piszczy!! strasznie fajne to jest, bo jak się rozbawi, to piszczy, a potem rozbawia go to piszczenie, więc sobie tak piszczy, a usmiech jak banan :-)
Och doskonale wiem bo i u nas tak jest - piszczenie na całego.

U nas tez zaniedlugo przewijak pojdzie w odstawke bo zaraz mala przy wierceniu sie bedzie uderzala glowke o sciane na tym przewijaku :-(

Ja ja tez czesto przewijam na tapczanie :-)

Zauważyłam dziś, że Młoda nauczyła się udawać.. :tak:
Potrafi śmiać się i płakać jednocześnie :tak::-) - Zdolniacha :-D.

No tak, usta i ozy się śmieją ale głosem płacze.:-D
Albo inny zestaw oczy się śnieją a usta z kącikami w dół i ryk:-D

No ale to jak zaczyna płakać z tymi usteczkami w dół i łzy krokodyle i obserwóje czy widzę, cudak mały:-D:-D

No tak, usta i ozy się śmieją ale głosem płacze.:-D
Albo inny zestaw oczy się śnieją a usta z kącikami w dół i ryk:-D

No ale to jak zaczyna płakać z tymi usteczkami w dół i łzy krokodyle i obserwóje czy widzę, cudak mały:-D:-D
Zaczynają nam już Maluchy cwaniakować :tak::-D.
Dziś w czasie przebierania, Maja po raz pierwszy przekręciła z plecków na brzuszek :-):tak:.

reklama
Marudna i śpiąca Niunia walczy, żeby usiąść..:-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=-f0lX2E1VPA&layer_token=c7305ab619df0391"]YouTube - Film0022[/ame]

Do góry