reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
Dokładnie - Malenko luzik, luzik i jeszcze raz luzik.
Nie szukaj problemów, bo głowa rozboli i będziesz miała kiepski nastrój.
Mała rozwija się swoim tempem i wszystko jest w najlepszym porządku.

No i już po wizycie.
Pooglądała niunię, poprzewracała i stwierdziła, że nie widzi nieprawidłowośći.
Po prostu się wolniej rozwija.
Mówi, że nie mam co teraz płacić za rehab, żeby się na czerwiec zapisać, bo nie ma pośpiechu.
Mam ćwiczyć z nią tylko z zabawkami jak do tej pory.

Oczywiście Iza odstawiła cały spektakl uśmiechów i spojrzeń, najlepsze zachowując na koniec. Pani śmiała się jak nie wiem co :-D

Mam tylko nadzieję, ze się to spowolnienie na rozwój psychiczny nie przełoży...
Malena!!!! nie zapominaj że urodziłaś zdrową!!!!, piękną córeczkę !!!!!! co mają powiedzieć Ci co od początku maja chore dzieci!!!! nie szukaj nic na siłę!!! po prostu malutka potrzebuje troszkę więcej czasu!!! jeszcze troszkę i będziesz chciała żeby poleżała chociaż sekundę w jednym miejscu ;-)co do ćwiczeń to.... polecam piłkę rehabilitacyjną .Amelka jak nie chciała leżeć na brzuszku to.... turlała się na piłce i... naprawde pomaga

malena widzisz nie ma co się martwic
marma mój też taki cichy jak twój

Dzięki dziewczyny!
Dzięki Wam widzę jaki ze nie bałwan ;-)

Ty to chyba nie możesz przeżyżc dnia żeby ci czarne mysli przez głowe nie przeleciały.

Coś w tym jest...;-)

No nie mogę z Tobą, zamiast się cieszyć to wynajdujesz zmartwienia, i jak tu Cię nie opieprzyć kochana???

No nie wiem jak? ;-)

MALENA NIE WYNAJDUJ SOBIE KOCHANA PROBLEMOW JAK ICH NIE MASZ sluchaj dziewczyn One dobrze mowia :-)

O! Możę właśnie o to chodzi ;-)

:-)A BO SIĘ JAKIŚ FORUMÓW NACZYTAM
I POTEM SCHIZUJĘ :-)

reklama
Do góry