• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Krwawienie przed okresem

Dominika 20102018

Zaciekawiona BB
Hej
Mam problem i pytanie. Z mężem staramy się od jakiegoś czasu i w czwartek najbliższy powinnam dostać okres natomiast dzisiaj pojawiło się u mnie krwawienie. Zawsze miałam regularne cykle i zawsze wychodziło mi według kalendarzyk ewentualnie jeden dzień wcześniej a teraz aż 4 ... jestem trochę zaniepokojona bo nie wiem o czym to może świadczyć. Nie mam żadnych odczuć ani brzuch nie boli ani nie miałam jakiś zachcianek tak jak przed okresem. Jestem poprosty zaskoczona i nie wiem co o tym myśleć.
Wczoraj wypiłem drinka jednego mogło to przyspieszyć okres aż o 4 dni ?? Co o tym powinnam myśleć ??

reklama
Zawsze może być ten pierwszy raz gdy przychodzi wcześniej.... obserwuj czy jest to krwawienie jakieś inne ale 4 dni to nie jest dużo szybciej. Czasami pogoda , stres itp może przyspieszyć lub opóźnić @

reklama
To, że NIGDY tak nie miałaś nie oznacza, że nigdy mieć nie będziesz.
Może być tak, że jakiś czynnik przyśpieszył okres (na pewno nie drink), a może być też tak, że była ciąża biochemiczna.
Kiedy masz wizytę u lekarza?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry