Szukam dziewczyn, które szybko zaszły w ciążę po cesarce. Czy miałyscie jakieś problemy? Ja cesarkę miałam w czerwcu, teraz jestem w ciąży i czasem boli mnie blizna. Lekarz mówił, że po cesarce trzeba odczekać rok. Napiszcie o swoich doświadczeniach. Boję sie, czy wszystko będzie dobrze.
baaardzo szybko!! urodziłam we wrześniu. też cesarką
sama wybrałam opcję ponownej cesarki bo straszliwie się bałam, że <<coś> się stanie. Rodziłam w Anglii ale konsultowałam się z doktorem w Polsce. Lekarze jednak przekonywali mnie tutaj bym rodziła naturalnie...bałam się
teraz po porodzie myślę, że była to dobrze podjęta decyzja. nie cierpiałam jak po pierwszej cesarce( wtedy miałam podejrzenie zakażenia).mam malutką bliznę...i tym razem nie planuję tak szybko porodu:-) powodzenia!!
w pierwszej "urosłam"18kg. za to w drugiej starałam się i urosłam "tylko" 9 (plus 12kg w domyśle po pierwszej) więc ważyłam tyle samo co w pierwszej ciąży
teraz wiem, że nie musiałam tak przybierać....
no jakoś tak mądry człowiek po szkodzie
a co robiłam by nie przybrać za dużo? dużo spacerów z pierwszym maluszkiem (darmowa gimnastyka) i mniej jedzonka. A teraz to dopiero czuję się jak wieloryb
zostało jakieś 12 ...no może już 14