chlopkers
Fanka BB :)
Hehehe no to znaczy ze ma chlopina poczucie humoru i dystans do siebie [emoji6]Niby z orzeszkiem … ale to orzeszek nie jest...
Wyśle Wam jak wróci bo na razie opija naszej walecznej dzieci![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehehe no to znaczy ze ma chlopina poczucie humoru i dystans do siebie [emoji6]Niby z orzeszkiem … ale to orzeszek nie jest...
Wyśle Wam jak wróci bo na razie opija naszej walecznej dzieci![]()
Oj czasami to się zastanawiam czy oby nie za bardzoHehehe no to znaczy ze ma chlopina poczucie humoru i dystans do siebie [emoji6]
Nie przejmuj sie. Chlopy czesto jak dzieci [emoji6] stare to a glupie [emoji6]
Nie fochaj sie, on sobie twoją podobizne wytatoowal![]()
Hehe i z tego powinnas sie smiac [emoji4] ewentualnie mu podokuczac [emoji6] szkoda Twoich lez i smutkow Kochana, jak sie wytatuowal, tak sobie bedzie wygladal [emoji16] z czasem sie przyzwyczaisz do jego nowych dziar, spowszednieja Ci, zobaczysz [emoji4]cos mi sie wydaje ze to jest kryzys wieku sredniego bo za 1.5 roku 40 na karku!
Nie wiem ja tylko sie domyslam ze to Oliwia siedzi w moim brzuchuPięknieA skąd wiesz że dziewczynka
?
Hehe i z tego powinnas sie smiac [emoji4] ewentualnie mu podokuczac [emoji6] szkoda Twoich lez i smutkow Kochana, jak sie wytatuowal, tak sobie bedzie wygladal [emoji16] z czasem sie przyzwyczaisz do jego nowych dziar, spowszednieja Ci, zobaczysz [emoji4]
Zrob zdjecie telefonem i wstaw wysylajac plikJak tylko Gosiu będę umiała to zrobić na kompie to wstawię![]()
![]()
Super ze nie masz juz w wymazie! Ale skad sie to dziadostwo bierze we krwi? Kurcze nie ogarniamDziewczyny mimo dolka choc mala pozytywna wiadomosc, w koncu mam wyniki chlamydii z wymazu i nie mam tego paskudstwa mimo tego ze w krwi nadal wychodzi! A wiec choc tyle, teraz tylko te leki musze ogarnac.
A poza tym przeszlam prez 400 stron ... i to tylko z dzisiaj [emoji33][emoji33][emoji33]
zwolnijcie tempo dla nas pracujacych bo nie wyrobie!