domdrorodo
Początkująca w BB
Dwa pierwsze wykonałam z porannego moczy 4dni przed @ i są pozytywne. Z niedowierzaniem poleciałam do Rossmana kupiłam test Pink super czuły zrobiłam odrazu i negatywny. Co myślicie o tym?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo testy najlepiej robić z porannego moczu, tym bardziej na tak wczesnym etapie. Powtórz test rano w dzień spodziewanej miesiączki, albo idź na betęDwa pierwsze wykonałam z porannego moczy 4dni przed @ i są pozytywne. Z niedowierzaniem poleciałam do Rossmana kupiłam test Pink super czuły zrobiłam odrazu i negatywny. Co myślicie o tym?
Te pinki się beznadziejnie wybarwiają, ale nawet na zdjęciu coś przebija. Zrób betę z krwi i będziesz miała 100% pewności.Dwa pierwsze wykonałam z porannego moczy 4dni przed @ i są pozytywne. Z niedowierzaniem poleciałam do Rossmana kupiłam test Pink super czuły zrobiłam odrazu i negatywny. Co myślicie o tym?
Beta 123.3 co o tym myślicie?Te pinki się beznadziejnie wybarwiają, ale nawet na zdjęciu coś przebija. Zrób betę z krwi i będziesz miała 100% pewności.
Beta 123.3 to serio ciąża?Bo testy najlepiej robić z porannego moczu, tym bardziej na tak wczesnym etapie. Powtórz test rano w dzień spodziewanej miesiączki, albo idź na betę
Bardzo dobrzeSerioa to dobrze?
![]()
Właśnie widzęBardzo dobrzepoprostu nadal nie dowierzam
![]()