Cynamonka
Fanka BB :)
Kuba lubi kluski, najlepiej bez niczego i pomidory obrane ze skórki. Jak obiadek nie wchodzi obieram pomidorka i szuflujemy na zmianę, raz papu raz pomidorek.
Truskawki też nie wchodzą, Kuba strasznie sie kwasi, choćby były nie wiem jak słodkie. Za to wczoraj zmiksowałam, dodałam trochę słodkiej śmietanki, cukru i polałam takim truskawkowym sosem makaron i zjadł.
Przepis na racuszki przetestuję. Mój Kuba chleb je tylko w Polsce jak jesteśmy, tutaj nie ma mowy żeby zjadł kanapkę.
Truskawki też nie wchodzą, Kuba strasznie sie kwasi, choćby były nie wiem jak słodkie. Za to wczoraj zmiksowałam, dodałam trochę słodkiej śmietanki, cukru i polałam takim truskawkowym sosem makaron i zjadł.
Przepis na racuszki przetestuję. Mój Kuba chleb je tylko w Polsce jak jesteśmy, tutaj nie ma mowy żeby zjadł kanapkę.
Wsuwa je na dwie rce.Przeslodko wyglada
, ale za to koktajl truskawkowy wcinała z apetytem
. 
więc może dziecko zacznie wreszcie jeść porządnie, bo teraz to często jest kwestia przypadku, co szybko rano wymyślę, to potem mąż zrobi. Dobrze, że tyle jajek jest dozwolonych, a Martyna lubi jajecznice 
Ale to go tak przyzwyczaili, nic do gryzienia mu nie daja i tylko sloiczkowe jedzenie je.
Jak można dziecku tak długo dawać papki