Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A Ja zrobiłam Mazurka z podwójną masą jedna pod spodem karmelowa (z mleka kondensowanego),a na górze jogurtowa żeby zabić troszkę słodkość karmelu i przyozdobiłam świątecznie
Zobacz załącznik 232147
A Ja zrobiłam Mazurka z podwójną masą jedna pod spodem karmelowa (z mleka kondensowanego),a na górze jogurtowa żeby zabić troszkę słodkość karmelu i przyozdobiłam świątecznie
Zobacz załącznik 232147
Zobacz załącznik 232147

:-)
zapomniałam kupić sera w wiaderku
Byłam pewna, że czeka już w lodówce, a tu surprise 
:-)
Dzięki Martitka za przepis (choć nie robiłam w skorupkach, a po prostu jako jaja faszerowane ;-)) :-)
Ale słodkości Wam przepiękne wyszły dziewczynki, chociaż ja za mazurkiem nie przepadam, no i osobiście zrobiłam więc sernik i kopiec kreta ... takie mało świąteczne ale nasze ulubione :-)