• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

***kupię - sprzedam***

dziewczyny trochę porządków
Igor ma do sprzedania
GRA LEGO 3835 - ROBO CHAMP Instrukcja PL (2166222173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. [h=1]GRA LEGO 3835 - ROBO CHAMP Instrukcja PL w sumie gra raz rozłożona...[/h]
GRUNWALD UNIA TREBUSZ 100 KL Nowe COBI (2166222216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Klocki cobi seria Grunwald - polecam jako dobry prezencik (Igor akurat z tej serii dostał 2 takie same zestawy na urodzinki - Nowe zapakowane.

Gra edukacyjna Dni Tygodnia
GRA EDUKACYJNA DNI TYGODNIA (2166222271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Gra edukacyjna gdzie mieszka KRET
GRA EDUKACYJNA gdzie mieszka Kret (2166222299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

[h=1]Puzzle drewniane mój ocean nowe z uchwytami[/h]
Puzzle drewniane mój ocean nowe z uchwytami (2166222320) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nowe też zdublowany prezent

jeszcze muszę zmobilizować się do wystawienia rzeczy po Uli... uff

reklama
Poszukuję używanego wózka (gondola + spacerówka) Mytsy Cargo 4 rider single spoke next. Najlepiej w kolorze siwym (cargo grey)

Juz nieaktualne :)

Ostatnia edycja:
Mam do sprzedania sporo ubranek po synku, rozmiary 56-62-68, cena do uzgodnienia (bez wygórowania:-)). Tu przykładowe ubranka, zainteresowane osoby proszę o PW to prześlę więcej zdjęć. Łącznie mam kilkadziesiąt ubranek na zbyciu: bodziaki, śpiochy, pajace, półśpiochy, kombinezony wiosenne, spodnie, bluzy, sweterki, koszulki itd;-)
Mam tez ubranka dla wcześniaka, chłopięce, rozmiar 44 i 50 cm.

https://plus.google.com/photos/107443458669227241356/albums/5726384731098997953

Ostatnia edycja:
cześć ;-)
Sprzedam zestaw książek za 50 zł lub zamienię na coś dla 2 letniej dziewczynki lub nowonarodzonej.
ciuszki? chusteczki nawilżane? pieluszki? zabawkę? (maskotkom mówimy nie;) )

3 mini książeczki z przepisami
"Dziedzictwo nowoorleańskie"
"Szkoła Jeździecka"
"Okaleczona"
Dwie książki o tematyce psychologicznej
Literatura na obcasach - "Aniołek" i "48 tygodni"
Harlequin - 2 książki
Mini rozmówki angielskie

Dokładniejsze opisy mogę przesłać na PW bądź gg.

Mam też do oddania za 10 zł lub coś dla dzieci - 16 szt. pieluszek Huggies rozm.5

zapraszam !!!

Załączniki

• DSC00195-horz-tile-tile.jpg
    DSC00195-horz-tile-tile.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 97
Ostatnia edycja:
reklama
Sprzedam ubranka po moich dziewczynkach, różne rozmiary 50-62, plus kilka koszulek ciążowych wiosenno - letnich :

https://picasaweb.google.com/takamycha/CiuszkiNaSprzedaz?authkey=Gv1sRgCOO17dqxhJCsQA#

do ceny prosze doliczyc koszty przesylki:
list polecony 6zl,
paczka pocztowa 10zl (przy wiekszej ilosci)
odbior osobisty tez rzecz jasna mozliwy:)

Zapraszam do oglądania
mysze3ka@wp.pl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry