Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny chętnie odkupię jakieś niezniszczone ubrania ciążowe. Na taką pogodę jak teraz - wiosenno jesienną Najlepiej bluzki. Jeśli ktoś coś ma to proszę o kontakt na priv.
dziewczyny przyszedł czas rozstać się z mniejszymi ubrankami Uli, bo szafa już nie mieści,,,
wrzuciłam zdjęcia na picasa wraz z opisem w razie pytań pisać na polina.kazpol@op.pl
Ja mam do sprzedania chustę elastyczną firmy Red Castle w pięknym ciemnografitowym kolorze. Nie była używana ani razu, jest nowa, nie prana. To rozmiar 42 czyli 5,2 metra. Można nosić dzieci od urodzenia do 18 kg - tak napisane jest na metce. Kupiłam ją za 179,00 zł, mogę sprzedać za 100,00 zł. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę na priv, mogę wysłać fotki albo umówić się osobiście
Zapraszam na mój profil na Tablica.pl, mam tam do oddania, zamiany ale też sprzedaży przeróżne rzeczy, w tym takie dla dzieci i zestaw większych ciuchów, np. na ciążę:-) jest też kilka ogłoszenie z serii "poszukuję".