reklama

Kupka niemowlaka

Witam wszystkich serdecznie. Nasza 5 Miesięczna córka od jakiegoś czasu ma glosne i strasznie śmierdzące gazy. Kupkę robi średnio co 2 dni przy czym jest ona bardziej rzadka i wsiąka w pieluszke. Dzięki jest cały czas na piersi. Dobrze przybiera na wadze śmieje się ogólnie prawidłowo się rozwija. Martwią nas tylko te gazy i kupka.. czy ktos mial podobny problem lub go ma ? Z góry dziękuję za odpowiedź

reklama
Budzi się z krzykiem i płaczem na ten brzuszek.. Nie wiemy co robić..
A czy rozszerzacie już dietę.?
Zacznijcie podawać przez parę dni delicol do jedzenia lub po i obserwujcie, powinno być lepiej, pamiętam mój mały też w tym okresie miał problem z brzuszkiem, masujcie ugniatajcie nóżki, na noc przed snem możecie spróbować włożyć rurkę windi do pupki gazy powinny wyjśc ewentualnie kupka i może zobaczycie poprawę (oczywiście nie używajcie tego ciągle) jak dziewczyna karmi piersią niech zacznie odbijać, chwilę ponosi, ja po tym również widziałam poprawę.

reklama
A czy rozszerzacie już dietę.?
Zacznijcie podawać przez parę dni delicol do jedzenia lub po i obserwujcie, powinno być lepiej, pamiętam mój mały też w tym okresie miał problem z brzuszkiem, masujcie ugniatajcie nóżki, na noc przed snem możecie spróbować włożyć rurkę windi do pupki gazy powinny wyjśc ewentualnie kupka i może zobaczycie poprawę (oczywiście nie używajcie tego ciągle) jak dziewczyna karmi piersią niech zacznie odbijać, chwilę ponosi, ja po tym również widziałam poprawę.
Nie jeszcze nic poza mlekiem nie dostaje

Aha, no niestety tak bywa z dziećmi.. Tak jak mówiłam kupcie coś na brzuszek,masujcie, kładzcie na brzuszek, możecie nzamiast windi wsadzić termometr tak jak mierzycie i porobić malutkie kółeczka nim, powinna być ulga, tylko nie używajcie tego często, ale gdy widzicie że boli i nic nie pomaga,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry