reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Kupy 3 latków

Witajcie u mojego synka od jakiego czasu zaczęły się problemy z wypróznieniami,Mati robi kupe co 3 dni ale jest to taki wielki klocek wiec jak go podcieram na chusteczce jest dużo krwi ,wiem że to napewno od wielkosci kupy zalezy że karwawi ,ale martwi mnie zgoła inna rzecz mianowicie kolor kupy syn pije w nocy mleko modyfikowane je jeszcze zupy ze słoiczka a jego kupa ma kolor zielonkawy napiszcie czy spotkało Was cos podobnego ,bo mnie różne rzeczy przychodzą do głowy że niby taki kolor bo to kupa zmieszana z krwią napiszcie coś proszę:-)

reklama
poczytaj troche o zaparciach nawykowych, zakup lactuloze, zrob usg czy sie za bardzo nie zagazowuje (stad kolor zielonkawy)...

Zielona to też może być alergiczna, ja bym tego nie wiązała z obecnością krwi. No i poszłabym do pediatry, niech zleci badania.

a ja proponuje odstawic sloiczki w prowadzic normalne jedzenie z duza iloscia blonnika i surowych warzyw i owocow, on ma zatwardzenia. Jeszcze tylko pytanie - robi na nocniczek czy do pieluchy?

Do góry