reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

reklama
cześć dziewczyny!
witam się po urlopie w domku na wsi :-) jak się ogarnę po przyjeździe i z małym, to skrobnę coś więcej. A teraz ściskam wszystkie i mam nadzieję, ze wszystko u was dobrze, bo jeszcze nie doczytałam:tak:

Witam drogie panie, trochę mnie tu nie było, ale wybyłam na "wakacje".
Sielski tydzień u babci na działce w towarzystwie 5 dzieci... Jakoś udało mi się to przeżyć, ale umęczyłam się nieziemsko. Ale może dlatego że ostatnio jakaś domatorka się ze mnie zrobiła.
W każdym bądź razie dzieci się wyszalały (oczywiście starsze), zostały porozpuszczane i teraz muszę jakoś nad tym wszystkim zapanować i przywrócić ład.
No właśnie Tomasz domaga się uwagi... muszę go przytulić.
Nadrabiać nawet Was nie próbuję...

i my sie witamy:tak::-)
u nas od samego rana latanie:baffled: najpierw na rehabilitacji z Mlodym bylismy, pozniej z psami u weta, bo oby dwie zlapaly zapalenie gardla, a na koniec bylismy z zyczeniami urodzinowymi u mojej przyszlej bratowej:tak:
generalnie to jestem nie wyspana i zmeczona, bo psice pol nocy chodzily i kaszlaly przeokropnie i co chwila sie budzilam:dry: dziecie mi daje spac, to psy musza cos wymyslec;-)
zaraz znikamy na miasto, bo pasuje mi sie ruszyc wkoncu za zaproszeniami na chrzciny:dry: choc pewnie i tak sie to skonczy w ten sposob, ze na allegro zamowie:sorry2:
Kamile wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:-):-):-)
ok, zmykam, bo Mlody zaczyna sie ciskac;-)

A ja już po spacerku, młody super grzeczny, dał mi zrobić zakupy, bo w lodówce pustki były, a upał u mnie nieziemski, za to w cieniu przyjemnie, więc jak młody skończy mi opowiadać - taka gaduła się zrobiła, że nic tylko papla coś, już nawet nie guga, ale jakby coś opowiadał, zmienia intonację, i w ogóle ze strasznym przejęciem, więc zaraz idziemy robić obiad, a potem go wpakuję do wózka na ogródek, poszłabym jeszcze do fotografa powywoływać zdjęcia z wakacji, ale chyba nie zdążę, rany i jeszcze sterta prasowania. Adusia poratuj mnie, bo to chyba Ty tak lubisz tą czynność;-)

Witam sie i ja:-)
u nas tez upal straszny dzisiaj!!Bylismy chile na spacerze i na ogrodku.Wlasnie jem obiad i skonczylam doczytywac.Odkurzacz nam przyszedl i jestem zadowolona nawet ale za to bujaczek gdzies po drodze wcielo:dry::wściekła/y::angry:Jestem tak wkurzona,bo mial byc w piatek m napisal do firmy kurierskiej i odpisali mu,ze nie nadano paczki jeszcze wiec napisal do goscia a ten mu odpisal,ze wlasnie wyjasniaja co sie stalo z nasza paczka:baffled:Kurde normalnie cisnienia dostalam 200 jak to przeczytalam!!!!
A tak wogole to Dominik jakis marudny dzisiaj jest.A jak sie nauczyl plakac...normalnie tak na litosc bierze i tak jakby sie zalil i plakal(oczywiscie bez lez)No i tez strasznie sie rozadal i juz tak jakby calymi zdaniami mowil:-D

Spaczyna a probowalas rumiankiem albo herbata przemywac?Moj Dominik tez mial zatkany kanalik i bardzo mu oczko ropialo ale przemywalam rumiankiem i herbata i mu przeszlo:tak:

Kamile wszystkiego najlepszego na nowej drodze!!!!!

Eh...nie wiem co mialam jeszcze napisac...Dobra lece,bo ide z Dominikiem na ogrodek jeszcze,bo placze a M nie moze dac sobie z nim rady:confused:

Buzka

reklama
my juz ze spacerku wrocilismy, bo goraco jak niewiem co:dry: zaproszenia na chrzciny o dziwo kupione;-):tak: ale nalazilam sie troszke..
Spaczyna znam ten bol z prasowaniem.. u mnie cala sterta lezy i czeka na lepsze czasy czyt. jak Mlody bedzie spokojny:baffled: nio, ale moze jak sie rozpedzisz w tym swoim prasowanku, to i moje zalatwisz;-):-D hi hi
klucha dzieki;-) ucaluje moje pyszczki od ciebie:-D hi hi
a co do gadania, to nasz syn tez sie rozgadal, a mezus sie smieje, ze gadane to on ma po mamusi:tak: niemniej jednak poki co najlepiej wychodza mu zdania narzekajace i zloszczace:-D hi hi jak mu cos nie pasi to potrafi tak sie rozgadac jakby mi uwage na cos zwracal:szok::szok::szok:
a teraz wlasnie ma sesje baczkowa;-) ciekawe co on jadl:confused::-D hi hi

Do góry