reklama

Kwiecień 2009

reklama
brzydula betty orginalna byla dawno i byla argentynska czy jakos tak ogladalam i tamta byla naprawde brzydka, znaczy sie dobrze ucharakteryzowana:-D

zbuntowanego aniola to chyba wszyscy ogladali:tak::-Dmnie wciagnol

przyjaciele........... mmm mam wszystkei 10 serii i czasami lubie sobie zrobić maratonik z nimi i cały weekendzik oglądać ich i się śmiać :-)

"jak byłam młoda" to oglądałam z zapałem "Zbuntowanego Anioła" :-p:-D
Jak ja mogłam zapomnieć o "Zbuntowanym Aniołku" był jeszcze drugi tytuł niemalże z tą samą obsadą...

przyjaciele tak
39 i pol tez ogladalam
ale nic poza tym

No tak 39 i pół to chwalili wszyscy u mnie w pracy - niestety ja bez telewizji a nawet nie próbowałam ściągać więc nie mam zielonego pojęcia o czym jest ten serial. Przypomniały mi się za to polskie rewelacje a raczej ich początki... dawno dawno temu oglądałam "klan" i "złotopolskich" (chyba lecą oba dalej) no i byłam zachwycona początkami "na dobre i na złe"... później chyba we wszystkich zaczęli kombinować... w klanie było fajnie bo jak była w realu gwiazdka to u nich była gwiazdka jak byłpierwszy dzień wiosny to u nich też... jeszcze dwa lata temu jak miałam dostęp do TV w wynajmowanym mieszkanku to obowiązkowo oglądałam polskie policyjno-kryminalne (bodajże W11, detektywi...) no i nigella bites... oj coś czuję że jak bym teraz miała tv to bym mogła od świtu do nocy siedzieć i oglądać... dosyć tego bo mąż na obiad wróci a tu nawet na zakupy nie wyszłam... jak wrócę to zajrzę jeszcze...

auliya 39i pol super polecam, niestety tez juz nie obejrze drugiej serii bo bez polskiej tv jestem ale na poloni obejrze sobie od czasu do czasu puznym wieczorem klan lum m jak milosc lub na dobre i na zle. i to na tyle z mojego repertuaru.
a z tych brazylijskich to kiedys ogladalam fiorella czy jakos tak to sie nazywalo

reklama
A jeszcze jakiś czas oglądałam "zagubionych" czy jakoś tak.Ale w końcu nie wiem jak się skończyło,bo przestałam oglądać:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry