Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Julian jakoś więcej śpi, chyba przez gorąc na dworze, a ja mogę nadrobić zaległości w różnych dziedzinach.

wysypana na maxa i już nie bardzo wiem po czym.... może te jagody tyle ją trzymają

To faktostatnio zastanawialam sie nad nordic walking, ale M mi powiedzial, ze przeciez mam wozek walking i to za darmo![]()

i dzięki za listę przyda się apteczkę już spakowałam....Mnie hagisami uszczęśliwia koleżanka takimi ze ściągaczem(gumeczkami) z tyłu ale w udach są za szerokie i z tamtąd wycieka, ostatnio pielucha sucha a śpioszki posiusiane.Skunkanka pampersy active baby są elastyczne i nie przeciekają, właśnie dlatego - z racji przecieków, niekontrolowanych wypłynięć zawartości zrezygnowałam z hugisów.
Tak napisałaś o moim, że fest chłopak, ale twój wcale nie odbiega od gabarytów mojego66 cm, 7300, chyba jesteśmy rekordzistkami
;-):-)
A ja nie mogę 3D bo bardzo mine oczy i głowa bolą:-jeju ale ukrop
byłam dzis z juniorem w kinie na epoce lodowcowej 3d- fajnie sie ogląda w trójwymiarze:-):-):-)
Ekspresowa dziewczynaCześć.Ja się tylko melduję i pozdrawiam,bo jakoś się z niczym nie wyrabiam.Buziaki.Papa.

Na pewno bardzo dobrze to przemyślałaś.... i jak będziesz potrzebować otuchy to wal do nas jak w dym!!!Dziś postanowiłam coś bardzo ważnego w moim życiu. Niestety w małżeństwie mi się nie układa - ale to długa historia. Niestety skończył się limit wyrozumiałości, ale jak będzie po wszystkim to opiszę.
Lecę na wyreczko - cholerka nic nie ma ciekawego w TV - oczywiście oprócz Housa![]()
O matko ja bym już sraczkę miała.Pobyt jak pobyt ale pakowanie i podróż!!!!Hmm,a ja się wybieram na 2 tyg. sama z dzieciakami nad morze,bo chłop pracoholik nie da rady,I zaczynam mieć cykora czy sobie poradzę i jakby co (tfu tfu) to 400 km od domu i nikogo nawet znajomego
Buziaki.Wpadnę kiedys;-)Pa.
Pazurki nożne pomalowane bo inaczej taka "naga" się czujęO ja też powinnam pomalować,te u nóg chociażDzieci to nie sa przeszkodą,tylko mi się nie chce
Może mi ktoś zrobic obiad na jutro i poprasować i podłogę umyć i ....jejku ,schowam lapka zaraz![]()

,podeślij mi prasowanie bo ja już swoje zrobiłam i jeszcze mi mało!!!!!

A chlop ma imprezę firmową akurat,zawsze razem jeździmy.
).I nie wiem czy sie wybierać.
ale wole taka pogode niz deszcz!!Jestem w szoku,bo Dominik mi marudzil w wozku powozilam Go doslownie moze 2 min i usnal
Normalnie nie wiem co sie stalo...chyba ten upal Go ta meczy.My za 2 dni jedziemy do mnie do domku!!Juz sie tak nie moge doczekac!!!!!Jestem strasznie szczesliwa a z drugiej strony mi smutno jak pomysle z bede tylko tam dwa dni i ze bede musiala mame zostawic:-
:-
co z hugiesami sie zdarzalo.Ale rzeczywiscie hugiesy maja fajniejsza gumeczke z tylu i dziwie sie dlaczego mimo to przeciekaly

Hej,Adusia,dawaj adres
MaDunia,do Ustki w nastepny weekend,a Ty gdzie?
Gosiaczek,no ja się w sobotę do Gdańska wybieram,a słyszałam,że tam najazd turystów w weekendA chlop ma imprezę firmową akurat,zawsze razem jeździmy.
Hmm,normalnie od nas do Gdańska to góra 2,5 godz.,a kiedyś w taki rozrywkowy weekend jechaliśmy ...8 godz. (z dzieckiem).I nie wiem czy sie wybierać.
I noclegu na jedną noc nie mogę znaleźć,może znasz jakiś hotel w okolicach czy coś,bo z tego co w necie to miejsc nie ma.Moze jakąś nazwę pamiętasz,to szybciej znajdę.
Milego dnia.Papapa.